Με Ζερδεβά η αποστολή της εθνικής ανδρών για την Ισπανία

Με Ζερδεβά η αποστολή της εθνικής ανδρών για την Ισπανία

Με τον Μάνο Ζερδεβά στην αποστολή θα ταξιδέψει η Εθνική στην Ισπανία για την αναμέτρηση με τους Ίβηρες.

Από παίκτες που αγωνίζονται (ή προπονούνται…) με τον Ολυμπιακό και πολίστες που παίζουν στο εξωτερικό, αποτελείται η αποστολή της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών για την πρεμιέρα των προκριματικών του Europa Cup. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αρχίζει τις υποχρεώσεις του την προσεχή Τρίτη (23/10, 21:00 ώρα Ελλάδας) στη Βαρκελώνη, απέναντι στη Ισπανία, και ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε σήμερα τους 13 αθλητές που θα ταξιδέψουν τη Δευτέρα (22/10) για την πρωτεύουσα της Καταλονίας. Σε αυτούς περιλαμβάνεται ο τερματοφύλακας Μάνος Ζερδεβάς, ο οποίος αυτή την περίοδο δεν μετέχει σε αγώνες, καθώς βρίσκεται σε δικαστική εκκρεμότητα η μετακίνησή του από τη Βουλιαγμένη στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν ακόμη εννέα παίκτες των «ερυθρολεύκων» (μεταξύ των οποίων και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Στέφανος Γαλανόπουλος), και οι Καπότσης, Βλαχόπουλος και Κολόμβος που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού. Παραμένει, αντίθετα, εκτός ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημά του στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, καθώς και ο Κυριάκος Ποντικέας της Βουλιαγμένης, ο αποκλεισμός του οποίου από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελόνης είχε προκαλέσει αίσθηση. Απουσιάζει επίσης για προσωπικούς λόγους ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής, Κώστας Φλέγκας.

Τη 13άδα της εθνικής για τον αγώνα με την Ισπανία απαρτίζουν οι Μάνος Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιάννης Φουντούλης, Μάριος Καπότσης, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Στέφανος Γαλανόπουλος. Στην αποστολή θα μετέχουν επίσης ο συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο μάνατζερ Αρώνης Αρώνης, ως αρχηγός της αποστολής.

Υπενθυμίζεται ότι το Europa Cup της LEN διεξάγεται για δεύτερη συνεχή σεζόν, αλλά πλέον λειτουργεί και ως προκριματικό τουρνουά για το World League της FINA. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (στο γκρουπ της εθνικής μετέχουν επίσης Ολλανδία και Ουκρανία) θα περάσουν στο final-8 της διοργάνωσης και από εκεί οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τα τελικά του World League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ