Εθνικός – Ολυμπιακός 2-15

Εθνικός – Ολυμπιακός 2-15

Εντυπωσιακή εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία διέλυσε με 15-2 τον Εθνικό στο Κολυμβητήριο του Αλίμου.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το πειραιώτικο ντέρμπι με τον Εθνικό, για την πρώτη αγωνιστική της Α’ Φάσης του Α’ ομίλου.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε στο Κολυμβητήριο του Αλίμου με 15-2 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Οι Ερυθρόλευκες επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +7 (0-7).

Οι νταμπλούχες Ελλάδας με την ασφυκτική άμυνά τους «έπνιξαν» τις αντιπάλους τους και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει συνεχώς τη διαφορά και να φτάνει εύκολα στο 15-2. Το τελικό σκορ αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Τσουκαλά με 4 γκολ, ενώ τρία είχε η Αβραμίδου και από δύο οι Εγκενς, Ασημάκη και Μαργαρίτα Πλευρίτου. Από τον Εθνικό, από ένα γκολ πέτυχαν οι Λούδη και Μπάξτερ.

Εθνικός – Ολυμπιακός 2-15 (0-3, 0-4, 1-5, 1-3)

Εθνικός (Κωνσταντίνος Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν. 1, Λιαπάκη, Τζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, ΜακΚι, Μπάξτερ 1, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Κατσιμπρή

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Έγκενς 2, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 2, Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 4, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κανετίδου 1, Παπαναστασίου Δ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ