Ολυμπιακός: Πάνοπλος απέναντι στον Υδραϊκό

Ολυμπιακός: Πάνοπλος απέναντι στον Υδραϊκό

Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τον Υδραϊκό το απόγευμα της Τετάρτης στο Παπαστράτειο με στόχο να πετύχουν μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, για το αυριανό (14/11) παιχνίδι με τον Υδραϊκό, για την 7η αγωνιστική της Α1.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:30 θα υποδεχθούν στο Παπαστράτειο τον Υδραϊκό με στόχο να πετύχουν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση διεξάγεται εμβόλιμα, λόγω των υποχρεώσεων του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού στο Σούπερ Καπ, στις 30 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο Ευρώπης Φερεντσβάρος. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από 5,5 μήνες που θα δώσουν οι Πειραιώτες στη φυσική τους έδρα, καθώς η τελευταία φορά που έπαιξαν στο Παπαστράτειο ήταν στον τρίτο τελικό των πλέι οφ με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη. Στις 26/05 η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είχε κερδίσει τον ΝΟΒ και είχε κατακτήσει το 32ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Την αποστολή για το παιχνίδι με τον Υδραϊκό αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ