Χωρίς προβλήματα απέναντι στο Ρέθυμνο οι Ερυθρόλευκες

Χωρίς προβλήματα απέναντι στο Ρέθυμνο οι Ερυθρόλευκες

Οι νταμπλούχες Ελλάδας το μεσημέρι του Σαββάτου (16:00) θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας το Ρέθυμνο για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Α1.

Με όλα τις τα όπλα θα παραταχθεί η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι (8/12, 16:00) με το Ρέθυμνο στο Παπατράτειο, για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης  της Α1. Ο Χάρης Παυλίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριές του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Οι Ερυθρόλευκες είναι πανέτοιμες για το ματς με την κρητική ομάδα και στοχεύουν στην 5η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Κανετίδου, Χάνα Μπάκλινγκ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης ενόψει της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στις μικρότερες αθλήτριες και στη Χάνα Μπάγκλινγκ η οποία ενσωματώθηκε τελευταία με την υπόλοιπη ομάδα. Θέλουμε να βγάλουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες που ήμαστε όλοι μαζί και κυρίως να αντιμετωπίσουμε σοβαρά το παιχνίδι όπως αρμόζει σε μια ομάδα σαν τη δικιά μας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο αυριανό ματς ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ