ΝΟ Χανίων – Ολυμπιακός 3-9

ΝΟ Χανίων – Ολυμπιακός 3-9

Οι Ερυθρόλευκοι με όπλο τους την πολύ καλή άμυνα πέρασαν από την Κρήτη και διεύρυναν στις 146 νίκες το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα.

Την απόλυτα νικηφόρα πορεία του στη φετινή Α1 συνέχισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος πέρασε και από τα Χανιά, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 9-3, για την 8η αγωνιστική. Αυτή μάλιστα ήταν η 146η σερί νίκη των Ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να διευρύνει το εντυπωσιακό ρεκόρ που τρέχει τα τελευταία χρόνια στην Α1.

Στο σημερινό παιχνίδι οι Πειραιώτες είχαν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, οι οποίοι δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα στο Κολυμβητήριο Χανιών και τους βοήθησαν να πετύχουν μία ακόμα νίκη στη φετινή σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας ταξίδεψαν αυθημερόν στην Κρήτη και αγωνίστηκε χωρίς τους Γιόζιπ Πάβιτς, Άντρο Μπούσλιε και Κώστα Μουρίκη. Από τους νικητές από δύο γκολ πέτυχαν οι Φουντούλης, Γούνας και Ομπράντοβιτς, ενώ από τους ηττημένους από 1 σημείωσαν οι Πετρόχειλος, Νάστραν και Βουλγαράκης.

«Καθάρισε» από νωρίς ο Ολυμπιακός

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Βουλγαράκη, ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι αντέδρασαν και με γκολ του Μυλωνάκη ισοφάρισαν σε 1-1.  Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γούνας και με δύο σερί τέρματα έκανε το 3-1, που ήταν το τελικό σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο. Στο δεύτερο οκτάλεπτο κυριάρχησαν οι άμυνες, με τον Γενηδουνιά να σκοράρει το μοναδικό τέρμα, κάνοντας το 4-1. Στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση δυνάμεων, δεν απειλήθηκε από τους Κρητικούς και έφτασε εύκολα στη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-1, 0-2, 2-3

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Βουλγαράκης (6:47), 1-1 Μυλωνάκης (6:20), 1-2 Γούνας (4:09), 1-3 Γούνας (2:05)

2ο οκτάλεπτο:  1-4 Γενηδουνιάς (4:10)

3ο οκτάλεπτο: 1-5 Ομπράντοβιτς (6:50), 1-6 Φουντούλης (3:14)

4ο οκτάλεπτο: 1-7 Aργυρόπουλος (4:40), 2-7 Νάστραν (2:30), 2-8 Φουντούλης (1:32), 3-8 Πετρόχειλος (0:53), 3-9 Ομπράντοβιτς (0:15)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 1,  Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Κάκκαρης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 2, Χαλυβόπουλος

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ: Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πετρόχειλος 1, Νάστραν 1, Χατζηκυριακάκης, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Αποστολάκης, Λειψάκης

Ο Γιώργος Δερβίσης μετά το ματς δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας. Ίσως σε κάποια σημεία χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα σκορ με διαφορά. Τώρα έχουμε μια διακοπή για την Εθνική ομάδα και μετά επόμενος σημαντικός μας στόχος είναι το παιχνίδι με τη Ζόλνοκ που είναι πολύ δύσκολο και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ