Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 17-5

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 17-5

Σαν σε προπόνηση οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 17-5 του Απόλλωνα Σμύρνης και προκρίθηκαν στο final 4 του Κυπέλλου.

Στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης επικράτησε εύκολα εντός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με 17-5. Οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν σοβαροί και πήραν εύκολα την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι στις 18 και 19 Ιανουαρίου.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Οι Πειραιώτες κυριάρχησαν απόλυτα από τα πρώτα λεπτά και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκαν με 11-3. Στο δεύτερο μέρος οι Ερυθρόλευκοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων και έφτασαν εύκολα στο τελικό 17-5.

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Μυλωνάκης με 3 γκολ, ενώ από δύο είχαν οι Μουρίκης, Φουντούλης, Γούνας και Ομπράντοβιτς. Από τους φιλοξενούμενους από δύο γκολ πέτυχαν οι Παπαδόπουλος Γ. και Ραμίρες.

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 17-5 (4-2, 7-1, 3-0, 3-2)

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 1, Κάκαρης 1, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 2, Γιαννουρής, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ, Θεοδόσης – Παπαλούκας, Παπαδόπουλος Γ. 2, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Αναγνωστόπουλος, Ξανθόπουλος

Ο Κώστας Κάκκαρης δήλωσε μετά το ματς: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση και προκριθήκαμε στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Τώρα έχουμε άλλο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος μπροστά μας και ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Ζόλνοκ στην Ουγγαρία. Σιγά σιγά με τις νίκες που κάναμε στην Ευρώπη έχουμε βελτιώσει αισθητά την απόδοσή μας. Η ομάδα έχει αρχίσει και βρίσκει τα πατήματά της θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ