Ολυμπιακός: Πάνοπλος στην Ουγγαρία για το ματς με την Ζόλνοκ

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στην Ουγγαρία για το ματς με την Ζόλνοκ

Χωρίς προβλήματα στην Ουγγαρία οι Ερυθρόλευκοι για το αυριανό παιχνίδι με την Ζόλνοκ, για την 5η στροφή των ομίλων του Champions League.

Στην Ουγγαρία για την αυριανή μεγάλη μάχη με την Ζόλνοκ (19/12, 20:00), για την 5η αγωνιστική του Len Champions League βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από δύο σερί νίκες απέναντι σε Σπαντάου και Μλάντοστ και θα τα δώσουν όλα για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Ο Θοδωρής Βλάχος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, την αποστολή τoυ Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Ζόλνοκ δήλωσε: «Στο παιχνίδι με τη Ζόλνοκ στην Ουγγαρία θα επιδιώξουμε  την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Αγωνίζονται οι δυο τελευταίες Πρωταθλήτριες Ευρώπης.  Χρειαζόμαστε και οι δυο ομάδες  τους 3 βαθμούς για μια καλύτερη συνεχεία στον όμιλο μας».

Ο Άντρο Μπούσλιε ανέφερε με τη σειρά του: «Περιμένω ένα καλό παιχνίδι στο οποίο θα εμείς θα παίξουμε πολύ καλά. Έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αν παίξουμε όπως στα τελευταία παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά θα είναι δύσκολο γιατί η Ζόλνοκ είναι καλή ομάδα αλλά πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και μπορούμε να κερδίσουμε. Θα είναι πολύ καλό να ολοκληρώσουμε αυτή τη χρονιά στο Champions League με νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ