Ασημάκη: «Το ασημένιο στο ευρωπαϊκό η πιο σημαντική στιγμή»

Ασημάκη: «Το ασημένιο στο ευρωπαϊκό η πιο σημαντική στιγμή»

Η φουνταριστή του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας χαρακτήρισε το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης ως την πιο σημαντική επιτυχία της Εθνικής για το 2018.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, χαρακτήρισε το ασημένιο μετάλλιο της Εθνικής Γυναικών στο Ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης, ως τη σημαντικότερη επιτυχία για τη Εθνική. Η φουνταριστή του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε όλες τις επιτυχίες του 2018, τόσο με τα γαλανόλευκα, όσο και με το σκουφάκι των Ερυθρολεύκων. Δεν ξέχασε επίσης να στείλεις και τις ευχές της για το 2019.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η πολίστρια του Ολυμπιακού: «Το 2018 φεύγει για εμάς σαν Εθνικη ομάδα γυναικών, αφήνοντας μια γλυκιά γεύση, από αγωνιστικής πλευράς, καθώς η ομάδα μας επέστρεψε στην ελίτ των μεγάλων διοργανώσεων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Europa Cup και το χάλκινο στους Μεσογειακούς Αγώνες. Ωστόσο, το σημαντικότερο απ όλα, ήταν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Επίσης, η χρόνια που φεύγει ήταν άκρως επιτυχημένη για την ελληνική υδατοσφαίριση με τα μετάλλια των νέων ανδρών, των εφήβων και των νεανίδων, αλλά και της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εύχομαι το 2019 που έρχεται για εμάς, ως Εθνική ομάδα, να φέρει περισσότερες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Αλλά πιο σημαντικό, να φέρει για όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες πιο πολλές χαρούμενες στιγμές και να απαλύνει το πόνο και τις πληγές που άφησε η προηγούμενη.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και δημιουργικά, με αισιοδοξία και χαρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ