Ολυμπιακός: Πάνοπλος απέναντι στον Εθνικό για το «11 στα 11»

Ολυμπιακός: Πάνοπλος απέναντι στον Εθνικό για το «11 στα 11»

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου θα υποδεχθούν τον Εθνικό στο Παπαστράτειο, για την 11η αγωνιστική της Α1.

Οι ομάδες της Α1 επιστρέφουν στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές, με τον Ολυμπιακό το μεσημέρι του Σαββάτου να υποδέχεται τον Εθνικό.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το μεσημέρι στις 14:00 στο Παπαστράτειο και πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να διευρύνουν το απόλυτα νικηφόρο σερί τους και να πετύχουν την 11η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Θοδωρής Βλάχος μάλιστα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, την αποστολή των Πειραιωτών για το παιχνίδι με τον Εθνικό αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος

Ο Γιώργος Δερβίσης ενόψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό ανέφερε: «Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται με το πρώτο παιχνίδι για το 2019 απέναντι στον Εθνικό, το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να δουλέψουμε κάποια πράγματα ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με τη Γιαντράν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ