Ολυμπιακός: Ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών της Ευρωλίγκας

Ολυμπιακός: Ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών της Ευρωλίγκας

Οι Ερυθρόλευκες τις επόμενες ημέρες θα αγωνιστούν στα προκριματικά της Ευρωλίγκας απέναντι σε Ματαρό, Χάντι Μανσίσκ και Πάντοβα, με στόχο την πρόκριση στους «8».

Στην Ιταλία για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας βρίσκεται η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες τις επόμενες ημέρες θα δώσουν τρία παιχνίδια με στόχο την πρόκριση στους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας θα κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή (25/1, 21:00) αντιμετωπίζοντας την ισπανική Ματαρό, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Σαββάτου με την Χάντι Μανσίσκ (26/1, 18:00). Στο τρίτο και τελευταίο τους παιχνίδι στον 3ο προκριματικό όμιλο η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα αγωνιστεί απέναντι στη διοργανώτρια Πάντοβα.

Οι Ελευθερία Πλευρίτου και Νικόλ Ελευθεριάδου ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα τραυματισμών, με την αποστολή του Ολυμπιακού να απαρτίζεται από τις: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου,  Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου,  Χάνα Μπάκλινγκ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση ψυχολογικά. Λίγο κουρασμένοι από την προετοιμασία με την Ούιπεστ αλλά θα διεκδικήσουμε την πρόκριση και την πρώτη θέση. Στόχος μας είναι να είμαστε στους «8»και στη συνέχεια να επιστρέψουμε στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Για να συμβεί αυτό ωστόσο, πρέπει να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας στην Ιταλία».

Από την πλευρά της η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη ανέφερε: «Ξεκινάει το ευρωπαϊκό μας όνειρο για άλλη μια χρονιά! Μια χρονιά που έχουμε έξτρα κίνητρο να επιστρέψουμε στο Final 4 της Ευρωλίγκας, οπότε είναι πολύ σημαντικό το πρόσωπο που θα δείξουμε σε αυτούς τους αγώνες. Παίζουμε με 3 ομάδες που είναι αρκετά επικίνδυνες . Με τη Ματαρό που διαθέτει καλές μονάδες και έχει ενισχυθεί, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι και πάντα υπάρχει περισσότερο άγχος και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες. Μετά με τις Ρωσίδες που πάντα είναι επικίνδυνες με το στυλ που παίζουν και στο τέλος με τη Πάντοβα που τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε αντιμέτωπες. Μας ξέρει και την ξέρουμε καλά. Θέλουμε να κρατήσουμε καλή την άμυνα που παίζουμε στα τελευταία παιχνίδια και τον ρυθμό που έχουμε. Να μείνουμε συγκεντρωμένες σε αυτά που θα ακολουθήσουμε στο τακτικό κομμάτι και να παίξουμε με ψυχή και πάθος όπως σε όλα τα παιχνίδια».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του 3ου προκριματικού ομίλου

Παρασκευή (25/01)

19:00 Πάντοβα-Χάντι Μανσίσκ
21:00 Ματαρό-Ολυμπιακός

Σάββατο (26/01)

18:00 Ολυμπιακός –Χάντι Μανσίσκ
20:00 Πάντοβα-Ματαρό

Κυριακή (27/01)

11:00 Χάντι Μανσίσκ-Ματαρό
13:00 Ολυμπιακός-Πάντοβα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ