Ουραλότσκα – Εθνικός 17-10

Ουραλότσκα – Εθνικός 17-10

Τα κορίτσια του Εθνικού ηττήθηκαν από την Ουραλότσκα με 17-10 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της Euroleague.

Τη δεύτερη ήττα του στον Δ΄ προκριματικό όμιλο της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση, τον οποίο φιλοξενεί στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, γνώρισε ο Εθνικός από τη Ντιναμό Ουραλότσκα. Η ρωσική ομάδα επικράτησε στο μεταξύ τους ματς της 4ης αγωνιστικής με 17-10, αποτέλεσμα που οριστικοποιεί τον αποκλεισμό των «κυανολεύκων» από τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το συγκρότημα του Κώστα Βαμβακάρη, αν και αντέδρασε στο 0-3 των πρώτων δύο λεπτών και ισοφάρισε γρήγορα σε 3-3, δεν είχε λύσεις στην άμυνα απέναντι στις διεθνείς Καρίμοβα και Μπέρσνεβα (πέτυχαν από πέντε γκολ) και, μετά τα μέσα της δεύτερης περιόδου, έχασε την επαφή με το σκορ, καθώς το 5-7 μετατράπηκε σε 5-11. Η Άλκηστη Μπενέκου με τέσσερα τέρματα ήταν η κορυφαία της ελληνικής ομάδας.

Ο Εθνικός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του αύριο (27/1, 11:45), με αντίπαλο την πανίσχυρη ουγγρική Ουίπεστ, που έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 4-5, 1-4, 3-5, 2-3

Η σύνθεση του Εθνικού: Σωτηρέλη, Λούδη, Κατσιμπρή 1, Τζελέπη, Μπενέκου 4, Μπίσμπα 1, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα 2, ΜακΚι 1, Μπάξτερ, Νιαρχάκου 1, Τζούρκα
Τα γκολ της Ουραλότσκα πέτυχαν οι Καρίμοβα 5, Μπέρσνεβα 5, Πόποβα 3, Ζελέντσοβα 3, Ζαπλάτινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ