Τρίτος καλύτερος ευρωπαίος ο Φουντούλης για το 2018

Τρίτος καλύτερος ευρωπαίος ο Φουντούλης για το 2018

Μεγάλη διάκριση για τον Έλληνα διεθνή υδατοσφαιριστή του Ολυμπιακού, στα βραβεία που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Υγρού Στίβου.

Μια μεγάλη διάκριση για τον Γιάννη Φουντούλη επιφύλασσαν τα βραβεία των κορυφαίων που διοργάνωσε η LEN (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Υγρού Στίβου). Συγκεκριμένα ο υδατοσφαιριστής του Ολυμπιακού ψηφίστηκε ως ο τρίτος καλύτερος παίκτης της Ευρώπης, πράγμα που αποτελεί τεράστια διάκριση για τον ίδιο.

Μπροστά μόνο από τον Φουντούλη επιλέχθηκαν ο Σέρβος Φίλιπ Φιλίποβιτς με 46,3% και ο Ισπανό τερματοφύλακας Ντάνι Λόπεθ με 17,9%, ενώ ο Έλληνας πολίστας συγκέντρωσε το 16,4% των ψήφων. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση ακολούθησαν ο Μαυροβούνιος Αλεξάνταρ Ίβοβιτς (13,4%) και ο Κροάτης, και συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Άντρο Μπούσλιε, που έλαβε ποσοστό 6%.

Στις γυναίκες η Αλεξάνδρα Ασημάκη συγκέντρωσε το 7,7% των προτιμήσεων και κατέλαβε την πέμπτη θέση. Νικήτρια ήταν η Ολλανδή Σαμπρίνα Φαν ντερ Σλοοτ με 33,8%, με ελάχιστη διαφορά από τη συμπατριώτισσά της Λάουρα Άαρτς (32,3%). Ακολούθησαν η Ρωσίδα Εκατερίνα Προκοφίεβα (12,8%) και η Ισπανίδα Μπεατρίθ Ορτίθ (12,3%).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ