Το ποστάρισμα του Καραπαπά για την εισβολή κουκουλοφόρων στο Παπαστράτειο (pic)

Το ποστάρισμα του Καραπαπά για την εισβολή κουκουλοφόρων στο Παπαστράτειο (pic)

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κων/νος Καραπαπάς, τοποθετήθηκε μέσω social media για τα όσα συνέβησαν στο Παπαστράτειο στον αγώνα πόλο του Ολυμπιακού με τη Γλυφάδα

Περίπου 30 κουκουλοφόροι οπλισμένοι με ρόπαλα και μαχαίρια εισέβαλαν στο Παπαστράτειο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας πόλο του Ολυμπιακού με την Γλυφάδα, με απολογισμό τρεις σοβαρά τραυματίες.

Η ΚΟΕ καταδίκασε τα όσα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου (02/03) και λίγο αργότερα θέση για τα γεγονότα πήρε και ο διευθυντής επικοινωνίας της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για «βραβείο οπαδικής ντροπής», με ντου σε ένα κλειστό κολυμβητήριο στο οποίο υπήρχαν κατά κύριο λόγο γυναίκες και παιδιά!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Μέγα βραβείο οπαδικής ντροπής απονέμεται στους 30 γελοίους που για να μην εκδικηθούν για όσα τράβηξαν σε… οπαδικό επίπεδο πήγαν να «εκδικηθούν» με «ντου» σε ένα κλειστό κολυμβητήριο που έπαιζαν γυναικείο πόλο και ήταν εκεί ελάχιστοι άνθρωποι, όχι οπαδοί, μια χούφτα γυναίκες και παιδιά! Την άλλη φορά να κάνετε επίθεση σε σχολές μπαλέτου να δείξετε τη «μαγκιά» σας γελοία υποκείμενα.

Υ.Γ. Ο Βασιλειάδης έκανε δηλώσεις ή ακόμα»

Δείτε το ποστ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ