KOE: «Χτύπησαν ανυποψίαστους φιλάθλους, η πλειονότητα εξ’ αυτών συγγενείς των αθλητριών»

KOE: «Χτύπησαν ανυποψίαστους φιλάθλους, η πλειονότητα εξ’ αυτών συγγενείς των αθλητριών»

Η κολυμβητική ομοσπονδία εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι οι χουλιγκάνοι στο Παπαστράτειο χτύπησαν ανυποψίαστους φιλάθλους, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν συγγενείς των αθλητριών.

ΣΟΚ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της άνανδρης επίθεσης των κουκουλοφόρων στο Παπαστράτειο. Η κολυμβητική ομοσπονδία το βράδυ του Σαββάτου εξέδωσε νέα ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι οι χουλιγκάνοι χτύπησαν ανυποψίαστους φιλάθλους, η πλειονότητα εξ’ αυτών συγγενείς των αθλητριών! Οπως μάλιστα επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Στο κολυμβητήριο δεν υπήρχαν καν οργανωμένοι φίλαθλοι».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η ΚΟΕ αναφέρει: «Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, ως ΚΟΕ, για την εισβολή των κουκουλοφόρων και τις βιαιοπραγίες τους στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ» και μετά από ενημέρωση και πληροφορίες που έχουμε από άτομα τα οποία έζησαν τα θλιβερά επεισόδια στον αγώνα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Γυναικών, Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας, θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Πρόκειται για μια άνανδρη επίθεση των ατόμων που εισέβαλαν στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» και χτύπησαν ανυποψίαστους, φιλήσυχους φιλάθλους, αναίτια και χωρίς κανέναν λόγο. Η πλειονότητα εξ’ αυτών, μάλιστα, ήταν συγγενείς των διαγωνιζομένων αθλητριών που δέχθηκαν την επίθεση όλως αναιτίως και οι οποίοι σε ουδέν προκάλεσαν, ούτε συμμετείχαν στα επίδικα επεισόδια, αλλά απλώς κατέστησαν θύματα των εισβολέων. Στο δε κολυμβητήριο δεν υπήρχαν καν οργανωμένοι φίλαθλοι οποιασδήποτε ομάδας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΚΟΕ λίγα λεπτά μετά την επίθεση είχε εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία είχε αναφέρει ότι τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ πολλοί άλλοι παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω της αποπνιχτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε από τα καπνογόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ