«Να βλέπεις τον τρόμο στο πρόσωπο των κοριτσιών για χάρη κάποιων γελοίων»

«Να βλέπεις τον τρόμο στο πρόσωπο των κοριτσιών για χάρη κάποιων γελοίων»

Λάβρος ο προπονητής της Γλυφάδας, Ορέστης Σαλάχας, καταδίκασε με μια σκληρή ανακοίνωση μέσω facebook τα έκτροπα του Παπαστράτειου.

Οπλισμένοι με μαχαίρια και ρόπαλα, περίπου 30 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Παπαστράτειο κατά τη διάρκεια του αγώνα πόλο γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Γλυφάδας! Η αναμέτρηση διεκόπη οριστικά, ενώ υπήρχαν τραυματίες, την ώρα που οι οικογένειες των αθλητριών ήταν στο γήπεδο.

Ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας της Γλυφάδας, μίλησε για το συμβάν αυτό και το πώς το έζησε, μέσω μιας ανάρτησης στο προφίλ του στο Facebook, αναφέροντας τα εξής:

«Να βλέπεις τον τρόμο στα πρόσωπα κοριτσιών που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα, επειδή κάποιοι γελοίοι δεν λογαριάζουν τίποτα και κανέναν. Να βλέπεις τους δικούς σου ανθρώπους στην κερκίδα να τρέχουν χωρίς να ξέρουν γιατί τους κυνηγάνε και να μην μπορείς να κανείς τίποτα. Να βλέπεις τα αμάξια έξω σπασμένα και ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα να μην το πιστεύουν. Να βλέπεις ρόπαλα, μαχαίρια και καπνογόνα να εμφανίζονται από το πουθενά. Και όλα αυτά σε έναν αγώνα Α1 γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Γλυφάδας. ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ».

Να βλέπεις τον τρόμο στα πρόσωπα κοριτσιών που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα ,επειδή κάποιοι γελοίοι δεν λογαριάζουν…

Δημοσιεύτηκε από Orestis Salachas στις Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ