Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας

Οι Ερυθρόλευκες το μεσημέρι του Σαββάτου στις 16:45 θα υποδεχθούν στο Παπαστράτειο την Σαν Αντρέου, με στόχο την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού με την Σαν Αντρέου για τους «8» της Ευρωλίγκας.

Οι Ερυθρόλευκες το μεσημέρι του Σαββάτου στις 16:45 θα υποδεχθούν στο Παπαστράτειο την ισπανική ομάδα, με στόχο την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη στο πρώτο παιχνίδι είχε πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση και κερδίσει με 16-7.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας είναι το φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση της Ευρωλίγκας, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν και στην πισίνα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη, πάντως, δεν λείπουν, αφού η Χρυσή Διαμαντοπούλου τέθηκε νοκ – άουτ λόγω τραυματισμού. Συγκεκριμένα, η αποστολή απαρτίζεται από τις  Ελευθερία Πλευρίτου,  Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου,  Σταυρούλα Δουρέκα, Χάνα Μπάκλινγκ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε ενόψει του παιχνιδιού: «Να παίξουμε με την ίδια σοβαρότητα όπως και στην Ισπανία, να κερδίσουμε και να μην έχουμε καινούργιους τραυματισμούς. Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο Final 4 της Euroleague και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει».

Η Κίσα Γκόφερς από την πλευρά της ανέφερε: «Η συμμετοχή μας στο Final 4 της Euroleague είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος για εμάς. Έχουμε προετοιμαστεί μέσα από τις προπονήσεις για αυτό το παιχνίδι και μετά την καθολική επικράτηση μας στην Ισπανία θέλουμε να πραγματοποιήσουμε και το δεύτερο βήμα».

Ο αγώνας με τη Σαν Αντρέου θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube, ενώ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ