Ολυμπιακός – ΝΟ Χανιών 15-2

Ολυμπιακός – ΝΟ Χανιών 15-2

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα με 15-2 και έκαναν το 19 στα 19 στο φετινό πρωτάθλημα.

Μία καλή προπόνηση ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν για το Len Champions League έκανε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης υποδέχθηκαν στο Παπαστράτειο τον ΝΟ Χανιών για την 19η αγωνιστική της Α1 και χωρίς να… ιδρώσουν επικράτησαν με 15-2.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου διέλυσε τους Κρητικούς και με επιβλητικό τρόπο έκανε το 19 στα 19 στο φετινό πρωτάθλημα.

Πρώτος σκόρερ για τους Πειραιώτες ήταν ο Φουντούλης με 3 γκολ, ενώ από δύο πέτυχαν οι Γενηδουνιάς, Μπούσλιε, Δερβίσης, Κάκαρης και Γούνας.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν δυνατά στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου προηγήθηκαν με 4-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Μπούσλιε και από ένα οι Φουντούλης και Νικολαΐδης.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να κλείνει το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δεχτεί ούτε ένα γκολ! (8-0). Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι παρέμειναν σοβαροί, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έφτασαν εύκολα στο 15-2. Το τελικό σκορ αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός – ΝΟ Χανίων ANEK Lines 15-2 (4-0, 4-0, 4-1, 3-1)

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 2, Κάκαρης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ.

ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Πετρόχειλος, Νάστραν 1, Χατζηκυριακάκης, Λειψάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Τσιστράκης, Πολύζος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ