Μια νίκη μακριά από το Final 8 ο Ολυμπιακός!

Μια νίκη μακριά από το Final 8 ο Ολυμπιακός!

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν της Σπαντάου (11-3) και μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα του β’ ομίλου, θέλουν μια νίκη τη Μ. Τετάρτη στον Πειραιά για να προκριθούν και μαθηματικά στο final 8 του Champions League

Μια νίκη θέλουν οι πρωταθλητές Ευρώπης στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να πάρουν το εισιτήριο για το Final 8 του Champions League.

Το «δώρο» που περίμεναν από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Γιουγκ δεν ήρθε αλλά καμία σημασία δεν έχει αυτό για τους Ερυθρόλευκους.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Σπαντάου (11-3) και μετά και τα άλλα σημερινά αποτελέσματα του β’ ομίλου, θέλουν μια νίκη τη Μ. Τετάρτη με αντίπαλο το Ανόβερο για να προκριθούν και μαθηματικά στο final 8 του Champions League (6-8 Ιουνίου).

Η Ζόλνοκ επικράτησε 10-7 της Γιουγκ (πρώτη ήττα των Κροατών στη φετινή διοργάνωση) στην Ουγγαρία και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.  Οι «Μαγυάροι» έχουν πιθανότητες να περάσουν, αφήνοντας εκτός τη δεύτερη στη βαθμολογία Βερόνα.

Οι Ιταλοί επικράτησαν 12-7 επί του Ανόβερο στην Ιταλία αλλά ακόμη δεν έχουν προκριθεί. Την επικείμενη αγωνιστική, τη Μ. Τετάρτη θα πάνε στο Ζόλνοκ, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα αναμετρηθούν με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Εάν η Βερόνα κάνει δυο ήττες σε Ουγγαρία και Ελλάδα και η Ζόλνοκ, την τελευταία αγωνιστική κερδίσει στο Σπλιτ τη Γιαντράν τότε, θα τερματίσει δεύτερος ο Ολυμπιακός και τρίτη η ομάδα του Ζίβκο Γκότσιτς.

Έτσι θα αποκλειστεί η Βερόνα που σχεδόν σε όλη τη φάση των ομίλων βρίσκεται πίσω από τη Γιουγκ! Οι Ιταλοί με ισοπαλία την επόμενη αγωνιστική μέσα στην Ουγγαρία περνάνε στο final 8.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 αγώνες):

1. Γιουγκ 29

2. Βερόνα 26

3. Ολυμπιακός 24

4. Ζόλνοκ 21

5. Γιαντράν Σπλιτ 11 (11 αγώνες)

6. Ανόβερο 9

7. Μλάντοστ 8 (11 αγώνες)

8. Σπαντάου 7

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ