Εθνικός – Ολυμπιακός 6-19

Εθνικός – Ολυμπιακός 6-19

Ο Ολυμπιακός έφτασε με εμφατικό τρόπο στο 2-0 επί του Εθνικού, επικρατώντας 19-6 στο Παπαστράτειο και πήρε την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Δεν έχει αντίπαλο η ομάδα πόλο των Ανδρών του Ολυμπιακού…

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν ξανά του Εθνικού στο Παπαστράτειο αυτή τη φορά ως φιλοξενούμενοι, με 19-6 ντούμπλαραν τις νίκες τους και πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος όπου θα διεκδικήσουν μια ακόμα κούπα.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν απειλήθηκε σε καμία φάση του αγώνα και έφτασε σε μια άνετη νίκη.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης περιμένουν τον νικητή από το ζευγάρι Βουλιαγμένη-Απόλλων Σμύρνης (με τον ΝΟΒ να κερδίζει με 1-0 τη σειρά) για να μάθουν τον αντίπαλό τους.

Οι Πειραιώτες μπήκαν από την αρχή δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 5-1  χάρη σε τέρματα των Μυλωνάκη, Νικολαϊδη, Γούνα, Αργυρόπουλο και Χαλυβόπουλο.  Στη δεύτερη περίοδο οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και ανέβασαν τον προβάδισμά τους στο +7 (3-10)!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας απέκτησε πρόσωπο διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού όλα είχαν κριθεί με τον αγώνα να τελειώνει στο 19-6.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας που σημείωσε πέντε τέρματα, ενώ από δύο πρόσθεσαν οι Δημήτρης Σκουμπάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κωνσταντίνος Κάκαρης, Πάουλο Ομπράντοβιτς και Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 2-5, 0-3, 3-6

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 2, Καραβιώτης, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος, Βαλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης

Ολυμπιακός (Θόδωρος Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης 2, Μπούσλιε, Κάκαρης 2, Γούνας 5, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ