ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 5-9

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 5-9

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο πόλο βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά έβγαλαν εντυπωσιακή αντίδραση νικώντας τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό με 9-5, με τον τίτλο να κρίνεται πλέον στο Παπαστράτειο του Πειραιά.

Η Βουλιαγμένη υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο του Λαιμού με τις παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου να προηγούνται με 2-1 στις νίκες και σε περίπτωση επικράτησης να κατακτούν τον τίτλο. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως πείσμωσε τις ερυθρόλευκες και άγχωσε υπέρ του δέοντος τις άπειρες σε συνθήκες πρωταθλητισμού γηπεδούχες.

Το πρώτο οκτάλεπτο ωστόσο κινήθηκε στα γνωστά πολύ χαμηλά στάνταρ, με τη Βουλιαγμένη να βρίσκεται μπροστά με 1-0. Στο δεύτερο οκτάλεπτο όμως η επίθεση του Ολυμπιακού… ξεκλείδωσε και με ένα επί μέρους 4-0 πήρε μεγάλο προβάδισμα νίκης με το σκορ ημιχρόνου να είναι στο 4-1 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Από εκεί και πέρα οι παίκτριες του Παυλίδη έπαιξαν έξυπνα σε επίθεση αλλά και άμυνα δυσκολεύοντας αφάνταστα τη Βουλιαγμένη όταν είχε παίκτη παραπάνω. Το τρίτο οκτάλεπτο έληξε 6-3 υπέρ του Ολυμπιακού και το τέλος της αναμέτρησης βρήκε θριαμβεύτριες τις ερυθρόλευκες με 9-5.

Κορυφαία για τις νικήτριες η Μπάκλινγκ με 3 γκολ, ενώ τεράστια συνεισφορά στη νίκη είχε και η τερματοφύλακας Σταματοπούλου με πολλές επεμβάσεις και καίριες τοποθετήσεις σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Από την άλλη για τη Βουλιαγμένη καλύτερες ήταν οι Ράνεϊ και Ελληνιάδη που πέτυχαν από δύο τέρματα.

Πλέον η σειρά πηγαίνει σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην έδρα του Ολυμπιακού, το Παπαστράτειο κολυμβητήριο Πειραιά, την ερχόμενη Πέμπτη το απόγευμα.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 0-4, 2-2, 2-3

 ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1 , Χυδηριώτη , Ελληνιάδη 2 , Κοκκινάκη, Ξενάκη , Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου , Ράνεϊ 2 , Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου 1 , Μπάκλινγκ 3 , Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη , Αβραμίδου 2 , Ασημάκη , Μ. Πλευρίτου 1, Έγκενς, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά , Μυριοκεφαλιτάκη 1, Δουρέκα, Κανετίδου, Παπαναστασίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ