Βλάχος: «Ήταν ένα καλό μάθημα, πρέπει να τα δίνουμε όλα»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε με 10-9 την Βουλιαγμένη, αλλά ο τεχνικός των Πειραιωτών είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του.


Βλάχος: «Ήταν ένα καλό μάθημα, πρέπει να τα δίνουμε όλα» | to10.gr

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στην Βουλιαγμένη, αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη με 10-9 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκοι στο τέλος της δεύτερης περιόδου προηγήθηκαν με 7-3 και όλα έδειχναν ότι θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στον ΝΟΒ, αλλά στη συνέχεια χαλάρωσαν και έδωσαν τη δυνατότητα στη Βουλιαγμένη να ισοφαρίσει σε 7-7. Όπως είναι λογικό, η χαλάρωση που έδειξαν οι Πειραιώτες δεν άρεσε καθόλου στον Θοδωρή Βλάχο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του, οι οποίοι δεν έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα. «Δεν είναι εικόνα του Ολυμπιακού αυτή σήμερα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη για την εμφάνισή της σήμερα. Εμείς κατεβήκαμε σαν να παίζαμε απλά ένα παιχνίδι και όχι τελικό πρωτάθλημα. Ήταν όμως το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να σεβόμαστε τον θεσμό και τον κόσμο που έρχεται. Δεν είναι εικόνα του Ολυμπιακού αυτή σήμερα.

Η Βουλιαγμένη ήταν καλύτερη στο δεύτερο μισό του αγώνα. Προσπαθώ να βρω τρόπο να κάνω τους αθλητές μου να τα δίνουν όλα. Ο κόσμος χάρηκε με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αποψινός τελικός αλλά εγώ σαν προπονητή θέλω να βλέπω τους αθλητές μου να τα δίνουν όλα. Ήταν ένα καλό μάθημα. Δεν μπορούμε να έχουμε τέτοια εικόνα σε παιχνίδια που κρίνονται πρωταθλήματα και κύπελλα. Κάποια στιγμή θα χάσουμε κάτι από τα δύο»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο