Μυλωνάκης: «Να δείξουμε το πρόσωπο που αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό»

Μυλωνάκης: «Να δείξουμε το πρόσωπο που αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό»

Ο «ερυθρόλευκος» άσος μίλησε για τα σκαμπανεβάσματα που είχε η απόδοση του Ολυμπιακού στο ματς με την Βουλιαγμένη και έδωσε το σύνθημα ενόψει του δεύτερου τελικού.

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό με την Βουλιαγμένη στάθηκε ο Μανώλης Μυλωνάκης, μετά την αγχωτική νίκη των Ερυθρόλευκων με 10-9.

Ο έμπειρος άσος τόνισε ότι οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έριξαν την απόδοσή τους και έδωσαν την ευκαιρία στη Βουλιαγμένη να φέρει το ματς στα ίσια.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον δεύτερο τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο Λαιμό, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δείξουν καλύτερο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού αλλά δυστυχώς για εμάς ήταν πολύ κακή η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο δεν το έχουμε συνηθίσει. Ίσα ίσα φέτος, στην Ελλάδα, στο τρίτο οκτάλεπτο ήταν που επιβάλαμε τον ρυθμό μας.

Η Βουλιαγμένη έπαιξε πολύ καλά και έφερε το παιχνίδι στα ίσα αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και την Πέμπτη, στο Λαιμό, να δείξουμε το πρόσωπο που πραγματικά αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ