Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μυλωνάκης: «Πάθος και καθαρό μυαλό για να κάνουμε το 2-0»

Ο πολίστας του Ολυμπιακού, Μανώλης Μυλωνάκης, έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του δεύτερου τελικού με την Βουλιαγμένη.

Μυλωνάκης: «Πάθος και καθαρό μυαλό για να κάνουμε το 2-0» | to10.gr

Ο Ολυμπιακός την περασμένη Δευτέρα επικράτησε στο Παπαστράτειο της Βουλιαγμένης με 10-9 και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά το απόγευμα της Πέμπτης (23/4, 19:00), αυτή τη φορά στον Λαιμό, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το 2-0.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης μιλώντας ενόψει του δεύτερου τελικού, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δείξουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, προκειμένου να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Παράλληλα τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βγάλουν πάθος και να έχουν καθαρό μυαλό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ελπίζω να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι, αν και είχαμε ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Είναι ένας τελικός και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Πρέπει να έχουμε το πάθος και το καθαρό μυαλό που χρειάζεται για ένα τελικό, ούτως ώστε να φτάσουμε στη δεύτερη νίκη και να έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα το Σάββατο στην έδρα μας».