Αγχωτική πρόκριση για την Προ Ρέκο

Αγχωτική πρόκριση για την Προ Ρέκο

Η ιταλική ομάδα κέρδισε δύσκολα το Ανόβερο με 14-10 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Len Champions League, όπου αντιμετωπίσει τον νικητή του Ολυμπιακός – Μπρέσια.

Μετά τις Φερεντσβάρος και Μπαρτσελονέτα η Προ Ρέκο έγινε η τρίτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Final 8 του Len Champions League, που πραγματοποιείται στο Ανόβερο.

Η ιταλική ομάδα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά απέναντι στους οικοδεσπότες και με 14-10 πήρε την πρόκριση για την τελική τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ολυμπιακός – Μπρέσια.

Υπενθυμίζουμε ότι η Προ Ρέκο πέρσι είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό που διεξήχθη στη Γένοβα, όπου οι Ερυθρόλευκοι είχαν πετύχει μια σπουδαία νίκη και είχαν κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στο αποψινό παιχνίδι το Ανόβερο μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 2-0, αλλά η υπερομάδα του Ράτκο Ρούντιτς αντέδρασε και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 6-5. Στο τρίτο οκτάλεπτο ανέβασε τη διαφορά στα τρία γκολ (10-7), με την κόρνα της λήξης να της βρίσκει νικήτρια με 14-10.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντούσαν Μάντιτς με τρία γκολ, ενώ για τους ηττημένους τέσσερα γκολ πέτυχε ο Αλεκσάνταρ Ράντοβιτς.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 4-2, 4-3

ΠΡΟ ΡΕΚΟ: Μάντιτς 3, Ντι Φούλβιο 2, Φιλίποβιτς 2, Κέις 2, Ντόμπουντ, Βελότο, Αϊκάρντι, Ετσενίκε, Φιγκάρι

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ράντοβιτς 4, Μπργκούλιαν 2, Ρέαλ, Πρόις, Σέκουλιτς, Εστράνι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ