Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 14-7

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 14-7

Οι Ερυθρόλευκες «σάρωσαν» την ομάδα της Βουλιαγμένης επικρατώντας με 14-7 στο Παπαστράτειο και εξασφάλισαν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός στην Α1 Πόλο Γυναικών, με τις Ερυθρόλευκες να επικρατούν της Βουλιαγμένης με 14-7 για την 4η μέρα της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Χρήστου Παυλίδη είχε σε φοβερή μέρα την Χρυσή Διαμαντοπούλου, κυριάρχησε με τις Τσουκαλά, Ελευθερία και Βάσω Πλευρίτου που είχαν από τρία γκολ και έφτασε στη νίκη με την οποία «κλείδωσε» την κορυφή.

Έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε στους 15 βαθμούς και στον επόμενο του αγώνα (Πέμπτη 02/07), θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα Χαλανδρίου με τους τελικούς του πρωταθλήματος να ξεκινάνε το Σάββατο 4 Ιουλίου.

Σχετικά με την αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-0, με την Βουλιαγμένη να πιέζει και με την Μουστακαρία να ισοφαρίζει σε 3-3. Η Ελευθερία Πλευρίτου βοήθησε για το 5-3, για να λήξει το ημίχρονο το 5-4.

Στο επόμενο οχτάλεπτο οι Ερυθρόλευκες έδειξαν τις διαθέσεις τους, πέρασαν με 8-5, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στη συνέχεια με την Βάσω Πλευρί του και την Νικόλ Ελευθεριάδου να γράφει το 14-7, καθώς στο τελευταίο οχτάλεπτο είχε επιμέρους 6-2 τέρματα.

Τα οχτάλεπτα: 2-0, 3-4, 3-1, 6-2

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 3, Μπενέκου 2, Ελευθεριάδου 1, Κρίστμας 2, Αβραμίδου, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ., Δούλη, Πλευρίτου Β. 3, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κανετίδου, Σιούτη.

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά, Ρακιντζή, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Νίνου 2, Πάτρα 1, Κότσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 1, Τσιμάρα, Λάβι, Μουστακαρία 1, Καϊάφα 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ