Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με τα χάλια που έχει ο ΠΑΟ, ο Γιαννίκης θα αναλάβει τη Μπαρτσελόνα
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα στήριξη στον συνδυασμό της Κελεσίδου για τον ΣΕΓΑΣ

Ο αντιπρόεδρος του ΜΕΑΣ Τρίτων, Γιάννης Ποδιώτης θα συμμετέχει ως υποψήφιο μέλος του ΔΣ.

Νέα στήριξη στον συνδυασμό της Κελεσίδου για τον ΣΕΓΑΣ | to10.gr

Συνεχίζει τη στελέχωση του συνδυασμού με τον οποίο θα διεκδικήσει την προεδρία του ΣΕΓΑΣ, η Τασούλα Κελεσίδου. Το σωματείο ΜΕΑΣ Τρίτων εξέφρασε τη στήριξη του στην παλιά αθλήτρια του στίβου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΜΕΑΣ Τρίτων με την Αναγέννηση, ο Γιάννης Ποδιώτης υποψήφιος για το ΔΣ

Άλλη μία σημαντική προσωπικότητα ανταποκρίθηκε στο οικουμενικό κάλεσμα της Τασούλας Κελεσίδου για συσπείρωση της οικογένειας του ελληνικού στίβου και ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ με την Κίνηση της Αναγέννησης. Πρόκειται για τον Γιάννη Ποδιώτη του οποίου η υποψηφιότητα συνοδεύτηκε και με την επίσημη ανακοίνωση στήριξης της Αναγέννησης από τον ΜΕΑΣ Τρίτων.

Ο οικονομολόγος Γιάννης Ποδιώτης, αντιπρόεδρος του ΜΕΑΣ Τρίτων και διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης, δεν μπόρεσε να αγνοήσει το κάλεσμα της Τασούλας Κελεσίδου και όπως ανακοινώθηκε από το ΔΣ του ΜΕΑΣ Τρίτων, συστρατεύεται με την Αναγέννηση αποτελώντας την 12η έως τώρα υποψηφιότητα της Κίνησης. Οι 11 υποψήφιοι της Αναγέννησης που έχουν προηγηθεί είναι οι: Κελεσίδου (πρόεδρος), Αλεξόπουλος, Αραμπατζή, Βούρος, Γκατσιούδης, Δημότσιος, Κουκοδήμος, Λαμπράκης, Μαρσέλλου, Μπόλλας, Παυλακάκης. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του ΜΕΑΣ Τρίτων με την δήλωση υποψηφιότητας του Γιάννη Ποδιώτη και στήριξης της Τασούλας Κελεσίδου για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού.

«Ο Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης, στις επερχόμενες αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και του νέου Προέδρου της Ομοσπονδίας, στηρίζει την Ολυμπιονίκη μας Τασούλα Κελεσίδου, της οποίας η προσωπικότητα, η μέχρι σήμερα πορεία της, αλλά και εν γένει οι θέσεις της, αποτελούν εγγύηση για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Ελληνικού κλασικού αθλητισμού. O Αντιπρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου μας κ. Ιωάννης Ποδιώτης θα είναι υποψήφιος για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία της πορείας της. Η αρχαιότερη και ιστορικότερη αθλητική Ομοσπονδία της πατρίδας μας με την οποία ο σύλλογός μας μέχρι σήμερα είχε αγαστή και ειλικρινή συνεργασία, στις δύσκολες και πρωτόγνωρες αυτές στιγμές οφείλει να ανανεωθεί, να εκσυγχρονιστεί και ενωμένη να πρωταγωνιστήσει, συνθέτοντας όλες τις δυνάμεις της, πολλαπλασιάζοντας τις δυνατότητές της και διαιρώντας τα προβλήματα. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.»

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από