Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανατριχίλα
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΣΕΓΑΣ: Εγκρίθηκε το Υγειονομικό πρωτόκολλο

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενέκρινε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής Αγώνων Ανοικτού Στίβου για το έτος 2021

ΣΕΓΑΣ: Εγκρίθηκε το Υγειονομικό πρωτόκολλο | to10.gr

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενέκρινε σήμερα (23/4) το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής Αγώνων Ανοικτού Στίβου για το έτος 2021 κι έτσι δίνεται η δυνατότητα διεξαγωγής των αγώνων που ακολουθούν στο καλεντάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΣΕΓΑΣ έχει ενταγμένο στο αγωνιστικό της πρόγραμμα τη διεξαγωγή Αγώνων Συνθέτων Αγωνισμάτων Ανδρών – Γυναικών και Κ18 σε δύο ομίλους (Θεσσαλονίκη- Άγιος Κοσμάς) για την Μ. Τρίτη (27/4) και Μ. Τετάρτη (28/4).

O όμιλος που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί στην παραπάνω ημερομηνία, καθώς δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο να εκδοθεί Άδεια τέλεσης αγώνων, δεδομένο του ότι η Διοίκηση του ΕΑΚΝ συνεδριάζει την Μ. Τρίτη, προκειμένου να εγκρίνει την παραχώρηση του σταδίου.

Ως εκ τούτου και προκειμένου οι αθλητές – τριες των συνθέτων αγωνισμάτων να έχουν αγωνιστικές ευκαιρίες, ο όμιλος της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί κανονικά στις προγραμματισμένες ημερομηνίες και ο όμιλος της Αθήνας θα μετατεθεί σε νέα ημερομηνία εντός του Ιουνίου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στον όμιλο της της Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί την Μ. Τρίτης και Μ. Τετάρτης μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από σωματεία όλης της χώρας.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από