Καραλής : «Είμαι Έλληνας και δεν μπορεί να με… αγοράσει τίποτα»

Καραλής : «Είμαι Έλληνας και δεν μπορεί να με… αγοράσει τίποτα»

Ο Εμμανουήλ Καραλής μολονότι είχε πρόταση για υποτροφία από πανεπιστήμιο του Ντουμπάι, που του έδινε τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει και το Κατάρ, ο Εμμανουήλ Καραλής δήλωσε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» πως ποτέ  δεν του πέρασε από το μυαλό να εγκαταλείψει την πατρίδα του. «Δεν σκέφτηκα ποτέ να εγκαταλείψω την Ελλάδα. Είμαι […]

Ο Εμμανουήλ Καραλής μολονότι είχε πρόταση για υποτροφία από πανεπιστήμιο του Ντουμπάι, που του έδινε τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει και το Κατάρ, ο Εμμανουήλ Καραλής δήλωσε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» πως ποτέ  δεν του πέρασε από το μυαλό να εγκαταλείψει την πατρίδα του.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να εγκαταλείψω την Ελλάδα. Είμαι Έλληνας και τίποτα δεν μπορεί να με… αγοράσει», δήλωσε ο νεαρός επικοντιστής. Ο Καραλής επίσης, αποκάλυψε πως «… έχω δεχτεί bullying, αλλά δεν το άφησα να με κρατήσει πίσω».

Σχετικά με την πέμπτη θέση που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ανέφερε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχω καταφέρει», ενώ πρόσθεσε πως «…έχω κάνει θυσίες, αλλά τις βλέπω ως επιλογές. Εγώ π.χ. έχω επιλέξει να μην πάω πενθήμερη ή να μη βγω έξω, γιατί έχω κάποιους στόχους και επικεντρώνομαι μόνο σε αυτούς».

Τέλος, επεσήμανε το εξής: «Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι πρότυπα. Έχουμε πολύ καλούς αθλητές και προπονητές στο άλμα επί κοντώ. Έχει γίνει κάτι σαν το εθνικό μας αγώνισμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ