Ασημένιο μετάλλιο για τον Τεντόγλου στην Οστράβα

Ασημένιο μετάλλιο για τον Τεντόγλου στην Οστράβα

Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε με καλή εμφάνιση τη νέα σεζόν, λίγους μήνες μετά το χρυσό του μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Silver Indoor Tour της Οστράβα.

Εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν πραγματοποίησε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα του στο Silver Indoor Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην Οστράβα καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι χρειάστηκε τρία άλματα για να βρει το δρόμο για τα 8,00μ. και να δείξει τις διαθέσεις του για τη νέα χρονιά. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο ολοκλήρωσε τον αγώνα του στη δεύτερη θέση με 8,15 μ. επίδοση που σημείωσε στην πέμπτη του προσπάθεια και αποτελεί μακράν την καλύτερη εμφάνιση του σε έναρξη σεζόν.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα με άκυρο και συνέχισε διαδοχικά με 7,86 μ., άκυρο, 8,00 μ., 8,15 μ. και άκυρο άλμα. Ο 24χρονος για μία ακόμη φορά έδειξε την ικανότητα του να αντιδρά αποτελεσματικά στα τελευταία άλματα, όπως άλλωστε έκανε με απόλυτη επιτυχία στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Ο σημερινός ήταν ο πρώτος από τους τέσσερις αγώνες, που θα κάνει ο Τεντόγλου πριν το Παγκόσμιο του Βελιγραδίου.

Ο άλτης του ΓΣ Κηφισιάς προετοιμάζεται για την κορυφαία διοργάνωση της σεζόν, εκεί όπου θα συμμετάσχει με στόχο το χρυσό μετάλλιο, το πρώτο του στη διοργάνωση. Ο επόμενος αγώνας του Τεντόγλου θα γίνει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ στην πόλη Μετζ της Γαλλίας.

Ο Σουηδός Τόμπιας Μόντλερ επικράτησε του σημερινού αγώνα με 8,21μ., επίδοση που σημείωσε στο έκτο και τελευταίο του άλμα και με το οποίο κατάφερε να σταματήσει το εντυπωσιακό σερί νικών του Τεντόγλου, το οποίο κρατούσε από τις 13 Φεβρουαρίου του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ