Απάντηση της διοίκησης του ΣΕΦ σε Τεντόγλου: «Υπεύθυνος ο ΣΕΓΑΣ»

Απάντηση της διοίκησης του ΣΕΦ σε Τεντόγλου: «Υπεύθυνος ο ΣΕΓΑΣ»

Η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, υπέδειξε τον ΣΕΓΑΣ ως υπεύθυνο για τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.

Η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) απάντησε με ανακοίνωσή της στον «χρυσό» Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος έκανε λόγο απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο στο ΣΕΦ, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής του μήκους είχε δηλώσει: «Αν ήταν καλό το στάδιο θα έκανα παραπάνω άλματα. Αυτό το στάδιο δεν είναι ούτε για επιδόσεις, ούτε για τίποτα». Η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, υπέδειξε τον ΣΕΓΑΣ ως υπεύθυνο για τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο ΣΕΦ. «Οι αθλητικές υποδομές (διαδρομές στίβου, ταρτάν, σκάμμα, εμπόδια) για το εν λόγω πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκληρώνονται μόλις λίγες ημέρες πριν, με αποκλειστική ευθύνη του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), στον οποίο ανήκει και ο σχετικός εξοπλισμός,» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απάντηση της διοίκησης του ΣΕΦ προς τον Μίλτο Τεντόγλου.

Στη σχετική ανακοίνωση απάντηση του ΣΕΦ τονίζεται:

«Σε συνέχεια των δηλώσεων του αθλητή και χρυσού Ολυμπιονίκη, κ. Μίλτου Τεντόγλου, η Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας εκφράζει τη λύπη της για την ύπαρξη αγωνιστικών συνθηκών που δεν ανταποκρίνονται στα υψηλά standards του κλειστού στίβου πανελλαδικά, αλλά και στους στόχους των αθλητών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διοργανώθηκε στο Σ.Ε.Φ.

Επισημαίνεται ότι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δεν προορίζεται να αποτελεί αποκλειστικά ένα γήπεδο κλειστού στίβου, παρά μόνο φιλοξενεί τη συγκεκριμένη διοργάνωση επί σειρά ετών. Οι αθλητικές υποδομές (διαδρομές στίβου, ταρτάν, σκάμμα, εμπόδια) για το εν λόγω πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκληρώνονται μόλις λίγες ημέρες πριν, με αποκλειστική ευθύνη του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), στον οποίο ανήκει και ο σχετικός εξοπλισμός.

Ευθύνη του Σ.Ε.Φ. αποτελεί η διασφάλιση της υγειονομικής προστασίας και της ασφαλούς χρήσης των λοιπών υποδομών του Σταδίου (αποδυτήρια, ιατρείο κ.α.). Η διοργάνωση τελεί υπό την ευθύνη του ΣΕΓΑΣ και η Διοίκηση του Σ.Ε.Φ. εκφράζει τη σιγουριά της ότι αφουγκράζεται προσεκτικά τα αιτήματα των αθλητών και θα δώσει λύσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ