Θετικό τεστ για την Στεφανίδη στον τελευταίο αγώνα πριν το Μόναχο (vid)

Θετικό τεστ για την Στεφανίδη στον τελευταίο αγώνα πριν το Μόναχο (vid)

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,51 μ., ενώ μετά το 4,66 μ., ο πήχης πήγε στα 4,76 μ., ύψος που αν ξεπερνούσε θα αποτελούσε φετινό της ρεκόρ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη πραγματοποίησε τον πρώτο της αγώνα στο δεύτερο κύκλο της σεζόν, στο Μονακό, από εκεί όπου ξεκίνησε τη διαδρομή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου και τον τελικό της σειράς Diamond League.

Η έμπειρη αθλήτρια θα διεκδικήσει τις επόμενές εβδομάδες το μετάλλιο στη διοργάνωση του Μονάχου και τη νίκη στον τελικό της σειράς των διαμαντιών. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ κατέλαβε σήμερα την τρίτη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,66 μ., ύψος που ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης: «Δυνατά για τον Πάολο Φερνάντες ο Παναθηναϊκός»

Η αθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,51 μ., ενώ μετά το 4,66 μ., ο πήχης πήγε στα 4,76 μ., ύψος που αν ξεπερνούσε θα αποτελούσε φετινό της ρεκόρ. Η Στεφανίδη έχει φετινό ρεκόρ 4,70 μ. από το Παγκόσμιο του Όρεγκον, επίδοση που της έδωσε την πέμπτη θέση.

Νικήτρια στο σημερινό αγώνα ήταν η τρίτη στο Όρεγκον Νίνα Κένεντι (Καναδάς) με 4,66 μ. και δεύτερη με την ίδια επίδοση η ασημένια στο Όρεγκον, Σάντι Μόρις (ΗΠΑ). Η επόμενη Ευρωπαία πίσω από την Στεφανίδη ήταν η Ιταλίδα Ρομπέρτα Μπρούνι με 4,51 μέτρα.

Η αθλήτρια θα ταξιδέψει απευθείας από το Μονακό στο Μόναχο, εκεί όπου την Παρασκευή θα ταξιδέψει το πρώτο γκρουπ της αποστολής μας και το Σάββατο το δεύτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ