Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά προκρίθηκε η Στεφανίδη, εκτός η Πόλακ

Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά προκρίθηκε η Στεφανίδη, εκτός η Πόλακ

Παρότι τα χρειάστηκε, η Κατερίνα Στεφανίδη προκρίθηκε στον τελικό του άλματος επί κοντώ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αφού βρέθηκε «πρόσωπο με πρόσωπο» με τον αποκλεισμό, η Κατερίνα Στεφανίδη, «θυμήθηκε» ποιά είναι και εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό του άλματος επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, που διεξάγεται στο Μόναχο.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, είχε δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 4 μέτρα και 40 εκατοστά, αλλά στην τρίτη, πέρασε με χαρακτηριστική άνεση πάνω από τον πήχυ. Ακολούθησαν τα άλματα στα 4.50μ.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Μπερνάρντ – Είπε το «ναι» και η ομάδα του

Παράλληλα, η Ελένη Πόλακ, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, καθώς είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.50 μέτρα (σ.σ. πέρασε με την τρίτη τα 4.40μ), ενώ το όριο πρόκρισης ήταν 4.55 μέτρα και «έπεσε» κατά πέντε εκατοστά.

Αντίπαλες της Στεφανίδη στην διεκδίκηση των μεταλλίων, θα είναι η Νορβηγίδα, Λένε Ρέτζιους, η Φινλανδή, Βίλμα Μούρτο, η Βρετανίδα, Μόλι Κόντερι, η Σλοβένα, Τίνα Σούτεϊ, η Δανή, Καρολίν Χολμ, η Ελβετίδα, Αντζέλικα Μόζερ, η Ιταλίδα, Ρομπέρτα Μπρούνι, η Βρετανή, Σόφι Κουκ, η Γαλλίδα, Μαρί Μπονέν, η συμπατριώτισσα της, Μαργκότ Σεβριέ και η Φινλανδή, Ελίνα Λάμπελα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ