Στεφανίδη: «Κοιμόμουν όρθια – Είμαι έτοιμη για κάτι μεγάλο στον τελικό» (vid)

Στεφανίδη: «Κοιμόμουν όρθια – Είμαι έτοιμη για κάτι μεγάλο στον τελικό» (vid)

Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε για την εμφάνισή της στα προκριματικά του επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, αλλά και για την αυτοπεποίθηση που έχει για τον τελικό.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου, στο άλμα επί κοντώ, με αγχωτικό τρόπο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αντιμετώπισε ορισμένες δυσκολίες κατά τον προκριματικό αγώνα τις οποίες απέδωσε στην… έλλειψη ύπνου, ενώ σχετικά με τον μεγάλο τελικό δήλωσε πως αυτό που θέλει είναι να μπει στον αγώνα συγκεντρωμένη σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Μπερνάρντ – Είπε το «ναι» και η ομάδα του

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Δεν αγχώθηκα, αλλά φάνηκε ότι κοιμόμουν όρθια. Το βρήκα όμως. Μπήκαμε πιστεύοντας ότι το 4,40μ. θα είναι αρκετό. Στην πρώτη προσπάθεια έκανα ένα λάθος και μετά κυνηγούσα. Όμως το βρήκα. Ο προκριματικός είναι δύσκολος αγώνας. Πάντα προετοιμαζόμαστε σωστά για τον Αύγουστο.

Υπάρχει μία βελτίωση συνεχόμενη. Σωματικά είμαι έτοιμη για κάτι μεγάλο. Πνευματικά πρέπει να το βρω. Θέλω να μπω στον τελικό σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης. Πιστεύοντας ότι θα κερδίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ