Μελέτογλου: «Κερδίσαμε τη νέα γενιά αθλητών και αθλητριών»

Μελέτογλου: «Κερδίσαμε τη νέα γενιά αθλητών και αθλητριών»

Ικανοποιημένος από την ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου είναι ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Χρήστος Μελέτογλου.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Χρήστος Μελέτογλου, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, δήλωσε ικανοποιημένος από την ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου και εξέφρασε την άποψη ότι «αυτό που κερδίσαμε είναι η νέα γενιά αθλητών και αθλητριών».

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος πρωταθλητής του τριπλούν τόνισε αρχικά:

«Αυτό που κερδίσαμε, πέρα από το βαρύ πυροβολικό, είναι η νέα γενιά αθλητών και αθλητριών. Νέα παιδιά που στο Μόναχο έδειξαν πως μπορούν να κυνηγήσουν τη διάκριση και μια καλή παρουσία σε ένα γεγονός όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Ιν-Μπέομ για Ουί-Τζο: «Σπουδαίος επιθετικός, θα βοηθήσει την ομάδα να γίνει καλύτερη»

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους και όλες που συμμετείχαν στους αγώνες. Όλοι τους προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό και έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο εντός και εκτός σταδίου. Το κλίμα στην ομάδα ήταν εξαιρετικό και αυτό θεωρώ πως βοήθησε και στο αγωνιστικό σκέλος».

Ακολούθως ο Μελέτογλου υπογράμμισε:

«Η φετινή χρονιά ήταν πολύ απαιτητική σε όλα τα επίπεδα. Τρεις μεγάλες διοργανώσεις σε ανοιχτό και κλειστό στίβο (σ.σ. το Παγκόσμιο κλειστού το Μάρτιο στο Βελιγράδι, το Παγκόσμιο ανοιχτού τον Ιούλιο στο Όρεγκον και το πρόσφατο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στο Μόναχο). Πολλές διοργανώσεις όλων των επιπέδων με αποκορύφωμα φυσικά το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό. Από την αρχή προσπαθήσαμε να κάνουμε σωστή διαχείριση σε σχέση με τους αγώνες, αλλά και τις προετοιμασίες, που ήταν εξίσου σημαντικές.

Ιδιαίτερα σε σχέση με το Όρεγκον φροντίσαμε να κινηθούμε πολύ νωρίς και να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για την ομάδα μας. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να είχαν υλοποιηθεί, αν δεν είχαμε την υποστήριξη της διοίκησης. Εξίσου σημαντικό είναι να αναφέρουμε και τις πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών και αθλητριών των μικρότερων κατηγοριών. Ιδιαίτερα στην κατηγορία Κ20 υπήρχαν και οι δυσκολίες με ένα απαιτητικό ταξίδι (σ.σ. το Παγκόσμιο U20 διεξήχθη στο Κάλι της Κολομβίας), παρόλα αυτά τα μέλη της αποστολής τα πήγαν πολύ καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ