Ιν-Μπέομ για Ουί-Τζο: «Σπουδαίος επιθετικός, θα βοηθήσει την ομάδα να γίνει καλύτερη»

Ιν-Μπέομ για Ουί-Τζο: «Σπουδαίος επιθετικός, θα βοηθήσει την ομάδα να γίνει καλύτερη»

Ο Ιν-Μπέομ Χουάνγκ μίλησε για τον συμπατριώτη του, που ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα.

Ετοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Ο 29χρονος, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει στους Ερυθρόλευκους και να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν, με την προσθήκη του Κορεάτη επιθετικού να ενισχύει σημαντικά τη γραμμή κρούσης των πρωταθλητών.

Διαβάστε επίσης: Ουί-Τζο Χουάνγκ: Ένας «δυναμίτης» για την επίθεση του Θρύλου (pics, vids)

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ουί-Τζο Χουάνγκ να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό έπαιξε ο συμπατριώτης του και ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ. Ο 25χρονος έπεισε τον Ουί-Τζο να πει το «ναι» και πλέον οι δύο συμπατριώτες μετά την εθνική ομάδα της Νοτίου Κορέας θα γίνουν συμπαίκτες και στον Ολυμπιακό.

Ο Ιν-Μπέομ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε στον Ουί-Τζο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 29χρονο φορ, ενώ δήλωσε σίγουρος ότι ο Κορεάτης επιθετικός θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό και θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

«Δεν ξέρω τι να πω, αλλά εάν έρθει ο Ουί-Τζό, όπως λέει ολόκληρος ο ελληνικός τύπος, θα είμαι πολύ χαρούμενος. Όχι επειδή είναι Κορεάτης, αλλά επειδή θα έχουμε έναν σπουδαίο παίκτη. Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά σε περίπτωση που έρθει είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας να γίνει καλύτερη», δήλωσε ο Ιν-Μπέομ στην COSMOTE TV.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ολόκληρη η συνέντευξη του Ιν-Μπέομ θα προβληθεί στο pre game Ολυμπιακός-Απόλλων Λεμεσού (25/08, 21.00-20.00,COSMOTE SPORT1 HD).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ