Εκτός ημιτελικών στα 800μ. ο Κοτίτσας

Εκτός ημιτελικών στα 800μ. ο Κοτίτσας

Ο ρυθμός του δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορος και υποχώρησε στα τελευταία 180μ. με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ημιτελικών.

Στην έκτη θέση της σειράς του και στην 25η στο σύνολο των σειρών με 1.50.82 τερμάτισε ο Χρήστος Κοτίτσας στα προκριματικά των 800μ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Ο αθλητής της Πίτσας Παρχαρίδου μπήκε στον προκριματικό του αγωνίσματος αποφασισμένος για την υπέρβαση και από τα πρώτα μέτρα βρέθηκε μεταξύ των προπορευόμενων αθλητών. Ωστόσο ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορος και υποχώρησε στα τελευταία 180μ. με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ημιτελικών.

Διαβάστε επίσης: Μαγκιά του Ολυμπιακού: «Η Ελλάδα είναι ντυμένη στα μαύρα»

«Επέλεξα να ακολουθήσω αυτήν την τακτική και θεωρώ πως ήταν σωστή επιλογή, παρότι δεν βγήκε τελικά αυτό που είχα στο μυαλό μου. Δε θα είχε νόημα να μείνω πίσω και να περιμένω.

Ο σημερινός αγώνας ήταν μια σημαντική εμπειρία για εμένα ιδιαίτερα χρήσιμη για εμένα. Τα 800μ. είναι δύσκολο αγώνισμα κι είναι σημαντικό που ένας Έλληνας αθλητής 800μ. επέστρεψε σε Ευρωπαϊκό μετά από τόσα χρόνια», είπε με το τέλος των αγώνων ο Κοτίτσας, ο οποίος έγινε ο πρώτος Έλληνας από την εποχή του Παναγιώτη Στρουμπάκου που συμμετείχε στη διοργάνωση στα 800 μέτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ