Στεφανίδη: «Η εμφάνιση στη Ντόχα μου δίνει ώθηση για τη συνέχεια»

Στεφανίδη: «Η εμφάνιση στη Ντόχα μου δίνει ώθηση για τη συνέχεια»

Χαρούμενη με την επίδοσή της στην Ντόχα, η Κατερίνα Στεφανίδη, δήλωσε πως αυτή της η εμφάνιση θα της δώσει ώθηση για τη συνέχεια της χρονιάς.

Ικανοποιημένη από την πρώτη φετινή της εμφάνιση στον ανοιχτό στίβο έμεινε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ συμμετείχε χθες (5/5) στον πρώτο αγώνα της σειράς Diamond League, στη Ντόχα, όπου κατέλαβε την τέταρτη θέση με άλμα στα 4,55μ.

Επίδοση την οποία, όπως ομολόγησε, δεν περίμενε ούτε η ίδια, δεδομένου ότι βρίσκεται ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας της και μάλιστα χρησιμοποίησε μικρά κοντάρια.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Aναβλήθηκε η 9η αγωνιστική της Superleague

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη, γιατί κατεβήκαμε σε αυτόν τον αγώνα περίπου τελευταία στιγμή. Πριν δέκα ημέρες έλεγα, δεν ξέρω, ίσως να τον ακυρώσουμε καλύτερα. Αποφασίσαμε να κατέβουμε με μικρά κοντάρια, προπονητικά, με τα οποία έχω να αγωνιστώ από το 2010 ή 2011, και είχα και μικρή φορά.

Δεν περίμενα να πηδήξω τόσο ψηλά και η αλήθεια είναι ότι τώρα, βλέποντας και τα άλματά μου, ίσως να μπορούσα να κάνω και τα 4,63 μέτρα. Όμως αποφάσισα να αλλάξω και να πάω σε μεγαλύτερα κοντάρια, στα κανονικά μου τα αγωνιστικά, στα 4,63 μ. και δυσκολεύτηκα λίγο με τον αέρα, αλλά γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένη», δήλωσε η Στεφανίδη.

Στον αγώνα της Ντόχα βρίσκονταν όλες οι αθλήτριες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό.

«Κατέληξα τέταρτη, ίσως στον αγώνα με τον καλύτερο συναγωνισμό. Ήταν τόσες κοπέλες με ατομικά ρεκόρ στα 4,80 μέτρα. Νομίζω αυτή η εμφάνιση είναι καλή για αρχές Μαΐου και είμαι αρκετά καλύτερα από εκεί που θεωρούσα ότι είμαι αυτή τη στιγμή».

«Μου δίνει μεγάλη ώθηση αυτή η εμφάνιση για να συνεχίσω», τόνισε η Ολυμπιονίκης του Ρίο, η οποία θα συνεχίσει στο Women’s Gala της Φιλοθέης, σε δύο εβδομάδες, ενώ στις αρχές Ιουνίου θα μετάσχει στο Diamond League της Ρώμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ