Τόρι Μπάουι: Νέο σοκαριστικό στοιχείο για τον θάνατό της – Ήταν 7 μηνών έγκυος

Τόρι Μπάουι: Νέο σοκαριστικό στοιχείο για τον θάνατό της – Ήταν 7 μηνών έγκυος

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά

Ένα νέο δεδομένο για τον θάνατο της 32χρονης Ολυμπιονίκη του στίβου, Τόρι Μπάουι ήρθε στο φως σήμερα, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη θλίψη.

Σύμφωνα με ξένα μέσα, η Μπάουι ήταν 7 μηνών έγκυος.

Υπενθυμίζεται πως η Ολυμπιονίκης είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στις 3 Μαΐου, με τα αίτια του θανάτου της να παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Η Daily Mail αναφέρει πως η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης περνούσε κατάθλιψη όλο αυτό το διάστημα, με την είδηση της εγκυμοσύνης της να επιβεβαιώνεται από γείτονες και φίλους της.

«Ήταν μια αδύνατη γυναίκα και φαινόταν σαν να είχε μισή μπάλα μπάσκετ κάτω από το πουκάμισό της» είπε γειτόνισσά της.

Επίσης, επιβεβαιώθηκε πως η πρωταθλήτρια των σπριντ είχε ένα μακρύ ιστορικό «ασταθούς και προβληματικής συμπεριφοράς», την ώρα που οι Αρχές ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει αν ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Το μόνο που επιβεβαίωσαν είναι πως δεν πρόκειται για εγκληματική πράξη.

Η καριέρα της

Η Μπάουι άρχισε να αγωνίζεται επαγγελματικά στον στίβο το 2013. Στο Πρωτάθλημα Στίβου των ΗΠΑ το 2013 ήταν φιναλίστ στα 100 μ. και έχασε οριακά την ομάδα του άλματος εις μήκος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2013, αφού τερμάτισε τέταρτη στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Αγωνίστηκε επίσης για πρώτη φορά στο IAAF Diamond League, κάνοντας άλμα εις μήκος στο Adidas Grand Prix και στους αγώνες Herculis.

Η Μπάουι συνέχισε να βελτιώνεται και στις αρχές του 2014 έκανε ρεκόρ κλειστού στίβου 7,14 δευτερόλεπτα στα 60 μ. και 6,95 μ. στο άλμα εις μήκος στο Νάπερβιλ του Ιλινόις. Μετά από μια νίκη στο New Balance Indoor Grand Prix, ήρθε η δεύτερη θέση στο άλμα εις μήκος στο πρωτάθλημα κλειστού στίβου των ΗΠΑ, η οποία της εξασφάλισε μια θέση στην ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της IAAF το 2014.

Δυστυχώς, παραπάτησε στον προκριματικό και αποκλείστηκε, ερχόμενη 14η συνολικά.

Τον Ιούνιο του 2014, σημείωσε δύο νέα ατομικά ρεκόρ στα 100 μ. & 200 μ. στο Diamond League. Αγωνίστηκε στην εκδήλωση Adidas Grand Prix στο Randall’s Island της Νέας Υόρκης. Η Μπάουι κατέλαβε την πρώτη θέση στην κούρσα των 100 μ. γυναικών BMW με χρόνο 11,07 δευτερόλεπτα.

Ακόμα, βγήκε πρώτη, με χρόνο 10.81, στο Πρωτάθλημα Στίβου των ΗΠΑ το 2015 για να κερδίσει μια θέση στον προκριματικό των 100 μέτρων γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2015, όπου προκρίθηκε και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο.

Η Μπάουι κατέλαβε την τρίτη θέση στα 100 μέτρα τρέχοντας σε χρόνο 10.779 στα δοκιμαστικά των ΗΠΑ για του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο, η Μπάουι κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα με χρόνο 10,83. Στη συνέχεια κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μέτρα με χρόνο 22,15. Κέρδισε επίσης χρυσό μετάλλιο ως μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας 4×100.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2017 στο Λονδίνο, η Μπάουι κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα, με χρόνο 10,85 δευτερόλεπτα, με διαφορά 0,01 δευτερολέπτων την δεύτερη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ