Ευρωπαϊκό Κ23: Πρόκριση με άγχος στον τελικό των 100μ για Εμμανουηλίδου

Ευρωπαϊκό Κ23: Πρόκριση με άγχος στον τελικό των 100μ για Εμμανουηλίδου

Κλείδωσε η παρουσία στον τελικό των 100μ για την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου που αν και... ζορίστηκε θα διεκδικήσει τελικά ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 της Φινλανδίας.

Μετά από μια πολύ άνετη κούρσα και πρόκριση από τον πρώτο προκριματικό γύρο, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, αν και αγχώθηκε κατάφερε να πάρει άλλη μια πρόκριση στα ημιτελικά και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στον τελικό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκρίθηκε στον αυριανό (14/7, 20:35) τελικό των 100μ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ23, που διεξάγεται στο Έσπο της Φινλανδίας.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Βούκσεβιτς μπορεί να γίνει το κλειδί του καλοκαιριού στο λιμάνι

Η Εμμανουηλίδου τερμάτισε τέταρτη στην πρώτη ημιτελική σειρά με 11.32, αλλά πήρε το εισιτήριο ως πρώτη επιλαχούσα, αφού η δεύτερη σειρά ήταν πιο αργή. Συνολικά, η 20χρονη σπρίντερ σημείωσε τον έκτο χρόνο των ημιτελικών και θα χρειαστεί κάτι καλύτερο αύριο, προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο.

Η Μπογκλάρκα Τάκατς από την Ουγγαρία πέτυχε με 11.14 την καλύτερη φετινή επίδοση της κατηγορίας στην Ευρώπη και φαντάζει ως το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Την ακολούθησαν η Σίντο από την Ολλανδία με 11.20 και η Νκάνσα από το Βέλγιο με 11.22. Η Εμμανουηλίδου έχει φετινό και ατομικό ρεκόρ 11.21, το οποίο πέτυχε στους εαρινούς αγώνες, στις Σέρρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ