Παγκόσμιο Στίβου: Τραυματίστηκε η Στεφανίδη, εκτός τελικού του επί κοντώ (vid)

Παγκόσμιο Στίβου: Τραυματίστηκε η Στεφανίδη, εκτός τελικού του επί κοντώ (vid)

Η Κατερίνα Στεφανίδη τραυματίστηκε στην προθέρμανση του επί κοντώ και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει καμία προσπάθειά της μένοντας εκτός τελικού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.

Τραυματισμοί. Ο φόβος κάθε επαγγελματία αθλητή, χτύπησε την πόρτα της Κατερίνας Στεφανίδη την πιο ακατάλληλη στιγμή, πριν το προκριματικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης.

Η έμπειρη Ελληνίδα άλτρια τραυματίστηκε στο πόδι της στο πρώτο της δοκιμαστικό άλμα και αποχώρησε με καροτσάκι προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να εξεταστεί το ενδεχόμενο εάν θα μπορέσει να μπει στον αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον Παναθηναϊκό: Σε αναμμένα κάρβουνα ο Αταμάν

Τελικά με τον αστράγαλο δεμένο προσπάθησε να κάνει έστω ένα άλμα, αλλά ο τραυματισμός της δεν την άφησε να ολοκληρώσει καμία από τις τρεις προσπάθειές της, μορφάζοντας από τον πόνο μετά από κάθε προσπάθεια.

Με τρία άκυρα άλματα λοιπόν, μια από τις καλύτερες αθλήτριες στην ιστορία του αθλήματος και η πιο επιτυχημένη Ελληνίδα αθλήτρια στίβου, στα 33 της αποχαιρέτησε τον τελικό του επι κοντώ του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ