Γιώργος Μίνος: «Ευχαριστώ τον σύλλογό μου τον Ολυμπιακό» (vid)

Γιώργος Μίνος: «Ευχαριστώ τον σύλλογό μου τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο αθλητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μίνος, μετά τον τερματισμό του στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο, ευχαρίστησε τον σύλλογό του.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Αυθεντικός Μαραθώνιος 2023, με νικητή τον Εντγουιν Κίπροπ Κίπτου από τη Κένυα με χρόνο 2:10.34.

Από ελληνικής πλευράς, ο Παναγιώτης Καραϊσκος πήρε τον τίτλο του πανελληνιονίκη, με χρόνο 2:22.37, με τον περσινό νικητή, Χαράλαμπο Πιτσώλη, να τερματίζει δεύτερος με 2:23.34 και τον Γιώργο Μίνο να είναι τρίτος με 2:23.56.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα παίξει στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Ο Μίνος στις δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του Μαραθωνίου, έσπευσε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό η μάλλον την Ολυμπιακάρα, αποθεώνοντας το σύλλογο του, που τον βοήθησε να κατακτησει το μετάλλιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι το τελευταίο μετάλλιο που κλείνει τη συλλογή μου σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα μετά τον Ημιμαραθώνιο, τα 10χλμ, τα 5 χλμ, 3χλμ, 3χλμ στιπλ και 1,5χλμ. Είμαι τόσο χαρούμενος που το κατάφερα φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τον σύλλογό μου τον Ολυμπιακό, την Ολυμπιακάρα βασικά, αλλά και την εταιρεία που με βοηθάει για να μπορώ να κάνω πρωταθλητισμό γιατί έκανε πολλές θυσίες για να πάρω αυτό το μετάλλιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ