Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας : Το ευχαριστώ του ΣΕΓΑΣ

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας : Το ευχαριστώ του ΣΕΓΑΣ

«Ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας έθεσε τον Μαραθώνα, την Αθήνα και την Περιφέρεια Αττικής στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος» όπως τονίζει ο ΣΕΓΑΣ σε σχετική ανακοίνωσή του.

Ο ΣΕΓΑΣ, μέσω ανακοίνωσής του, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που έγινε την Κυριακή 12/11, και συμμετείχαν πάνω από 30.000 δρομείς.

Η ανακοίνωση:

«Γιορτή, θέληση και αισιοδοξία είναι οι κύριες λέξεις που χαρακτηρίζουν τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο. Μα δεν είναι μόνο οι τρεις αυτές λέξεις που μπορεί να χωρέσουν όλα τα μηνύματα του αγώνα που έστειλε στην υφήλιο την εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας.

Είναι τα λόγια των 51.000 δρομέων από 101 χώρες που γα μήνες και χρόνια θα περιγράφουν την εμπειρία τους, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα.

Για τέσσερις ημέρες, η χώρα μας, η Αθήνα και ο Μαραθώνας ήταν στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Η ιστορία και ο πολιτισμός μας έκαναν το γύρο του κόσμου. Η εικόνα μίας άρτιας διοργάνωσης και μίας ζωντανής, όμορφης πόλης, γεμάτης θετική ενέργεια ταξίδεψε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Ο ΣΕΓΑΣ, η παλαιότερη ελληνική αθλητική Ομοσπονδία, με την πολύτιμη και ανεκτίμητη προσφορά 120 ετών στην κοινωνία και την πατρίδα, οργάνωσε με αρτιότητα αυτή τη μεγάλη γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού, με κεντρική στρατηγική κατεύθυνση τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Με επίκεντρο τον ΣΕΓΑΣ, η Περιφέρεια Αττικής, οι Δήμοι Αθηναίων και Μαραθώνα, οι Δήμοι της Μαραθώνιας διαδρομής, η Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, οι Σύλλογοι Δρομέων, πολλές και σημαντικές ΜΚΟ, χιλιάδες εθελοντές, εργαζόμενοι, χορηγοί και υποστηρικτές και φυσικά δρομείς, αλλά και θεατές, συγκροτούν μια αλυσίδα που περνά από διαφορετικά επίπεδα, ενώνει ανθρώπους διαφόρων ειδικοτήτων και καταλήγει σε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ο ΣΕΓΑΣ, μέσω του επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, του Πρόεδρου του Κώστα Παναγόπουλου, απευθύνει σήμερα σε όλες και όλους, με πρώτους τους δρομείς, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη συνεισφορά τους στην μεγάλη επιτυχία του 35ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Από σήμερα, αρχίζει ο σχεδιασμός για τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, στις 11 Νοεμβρίου 2018.

Παραλλήλως, αρχίζει η μεγάλη προσπάθεια, από την Περιφέρεια Αττικής, τν ΣΕΓΑΣ και το Δήμο Μαραθώνα, ώστε να αποφασιστούν και να υλοποιηθούν οι παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες στην αφετηρία, προκειμένου να μπορέσουμε να υποδεχτούμε στα χρόνια που έρχονται πολύ περισσότερους δρομείς. Ραντεβού στις 11 Νοεμβρίου 2018!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ