«Βόμβα» από τον Τεντόγλου: «Αν περάσει η αλλαγή θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν»

«Βόμβα» από τον Τεντόγλου: «Αν περάσει η αλλαγή θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν»

Ο Μίλτος Τεντόγλου λίγο μετά το χρυσό μετάλλιο στην Γλασκώβη έριψε την... βόμβα, καθώς με δήλωση του στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ υποστήριξε πως αν περάσει η αλλαγή στον κανονισμό τότε θα σταματήσει το μήκος και θα ασχοληθεί με το τριπλούν.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε ακόμα μία κορυφή, χαρίζοντας το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα, και μάλιστα χρυσό, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Γλασκώβη, με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη να «πετάει» στα 8,22 μέτρα.

Ο Τεντόγλου, μετά την επιτυχία του αυτή μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ και αποκάλυψε πως εάν περάσει η αλλαγή στη βαλβίδα που σχεδιάζει το World Athletics τότε θα σταματήσει το μήκος και θα ασχοληθεί με το τριπλούν.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στην ΑΕΚ: «Απλήρωτοι παίκτες και προσωπικό για μήνες»

«Δεν με ενδιέφερε η νίκη, αλλά η επίδοση κι αυτή δεν βγήκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγωνιστήκαμε το πρωί. Χθες, για παράδειγμα δεν υπήρχε στο πρόγραμμα κανένα οριζόντιο άλμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν», υποστήριξε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου και στην συνέχεια έριξε την… βόμβα τονίζοντας:

«Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ