Ο Κερ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ύψος

Ο Κερ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ύψος

Ο Νεοζηλανδός άλτης σημείωσε επίδοση 2,36 μέτρα στον τελικό του αγωνίσματος, η οποία είναι η κορυφαία για φέτος στον κόσμο

Ο Χάμις Κερ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ύψος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης. Ο Νεοζηλανδός άλτης σημείωσε επίδοση 2,36 μέτρα στον τελικό του αγωνίσματος, η οποία είναι η κορυφαία για φέτος στον κόσμο, και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Κερ πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 2,15, τα 2,20, τα 2,24, τα 2,28 και τα 2,31 μέτρα. Ακολούθως είχε μια αποτυχημένη προσπάθεια στα 2,34 μέτρα, ενώ στη συνέχεια άφησε αυτό το ύψος, προκειμένου να δοκιμάσει να υπερβεί τα 2,36 μέτρα. Δεν το πέρασε στην πρώτη προσπάθειά του, ωστόσο τα κατάφερε με το δεύτερο άλμα του, με αποτέλεσμα να συνδυάσει το χρυσό μετάλλιο και με την καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: Ο Φόντεν «γκρέμισε» το τείχος

Στο μεταξύ, ο Αμερικανός Σέλμπι ΜακΓιούεν και ο Νοτιοκορεάτης Σανγκ-χιεόκ Γου, ο οποίος ήταν ο κάτοχος του τίτλου από τη διοργάνωση του Βελιγραδίου, έδωσαν «μάχη» για το ασημένιο μετάλλιο, που έληξε με νικητή τον πρώτο και η οποία κρίθηκε στις μεταξύ τους προσπάθειες, καθώς αμφότεροι σημείωσαν επίδοση 2,28 μέτρα.

Ο ΜακΓιούεν πέρασε με την πρώτη τα 2,15, άφησε τα 2,20, πέρασε με την πρώτη τα 2,24 και με την δεύτερη τα 2,28 μέτρα. Ακολούθως είχε δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 2,31 μέτρα και άφησε αυτό το ύψος, προκειμένου να δοκιμάσει να περάσει τα 2,34 μέτρα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Από την πλευρά του, ο Γου άφησε τα 2,15, πέρασε με την πρώτη τα 2,20, με την τρίτη τα 2,24 και με την δεύτερη τα 2,28 μέτρα. Στη συνέχεια δεν κατάφερε στις τρεις προσπάθειές του να περάσει τα 2,31, με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην τρίτη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ