Έχουν… κόντρα Τεντόγλου και Καραλής – «Είναι σάπιο το μετάλλιο, θα πάρω εκδίκηση το καλοκαίρι»

Έχουν… κόντρα Τεντόγλου και Καραλής – «Είναι σάπιο το μετάλλιο, θα πάρω εκδίκηση το καλοκαίρι»

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα και… υποσχέθηκε εκδίκηση στον Εμμανουήλ Καραλή

Χωρίς ιδιαίτερη… όρεξη επέστρεψε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Τρίτης ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη.

Στην αποστολή ήταν ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Η «κόντρα» του Τεντόγλου με τον Καραλή

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε και την… κόντρα του έχει με τον Εμμανουήλ Καραλής.

«Είδα τους αντιπάλους μου και είναι πολύ δυνατοί, θα είναι πολύ δυνατοί φέτος και μου αρέσει εμένα αυτό. Μου αρέσει να έχω καλούς αντιπάλους. Ακόμα και να έχανα σ’ αυτόν τον αγώνα να ήταν καλύτερο γιατί θα με πείσμωνε περισσότερο. Αυτό που έκανα το μετράω σαν ήττα. Για μένα είναι ήττα. Άρα είναι πολύ καλό πιστεύω για τη συνέχεια», είπε αρχικά, ενώ όσον αφορά το μετάλλιο και την… κόντρα του με τον Εμμανουήλ Καραλή προσέθεσε:

«Δεν το αφιερώνω κάπου. Αυτό το μετάλλιο είναι σάπιο μετάλλιο. Με 8.22 δεν το αφιερώνω πουθενά. Δεν κρατάω κάτι, κρατάω απλά ότι η αποστολή μας ήταν πολύ καλή σαν Ελλάδα. Και ο Μανόλο, συγχαρητήρια. Να πω κιόλας ότι ο Μανόλο, πρέπει να το πω αυτό, με κέρδισε, ήταν καλύτερος από μένα σ’ αυτόν τον αγώνα, αλλά θα πάρω εκδίκηση στο ανοιχτό το καλοκαίρι. Του το δίνω ήταν πολύ καλύτερος από μένα σε αυτό τον αγώνα. Συνήθως βάζουμε κόντρες μεταξύ μας για επίδοση και όχι για θέση. Αυτή τη φορά ήταν καλύτερος».

Από την πλευρά του, κατά την άφιξή του, ο Μανόλο σχολίασε: «Σίγουρα αυτό μου βάζει μια παρακαταθήκη για να καταφέρω να πηδήξω ακόμα πιο ψηλά. Θέλω να είμαι αθλητής μεγάλων αγώνων. Ο Μανόλο, όπως είπα, όταν είναι χαρούμενος μπορεί να πηδήξει ψηλά. Οπότε όταν με βλέπετε να χαμογελάω να ξέρετε ότι θα βλέπετε υψηλά άλματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ