Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο επέστρεψε δυναμικά και θέλει να διεκδικήσει τους στόχους της

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο επέστρεψε δυναμικά και θέλει να διεκδικήσει τους στόχους της

Είκοσι μήνες από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, αρχίζει και βρίσκει τον αγωνιστικό της ρυθμό και κινείται σε επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων της.

Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος των τελευταίων ετών ξεκίνησε πολύ δυνατά τη χρονιά με 2.38.00 στο μαραθώνιο του Ρότερνταμ (Κυριακή 14/4) , επίδοση που της έδωσε την 18η θέση στον αγώνα. Για την ίδια η εμφάνιση αυτή είναι η αρχή για ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

«Επανέρχομαι σταδιακά βρίσκω τον ρυθμό μου και τις δυνάμεις μου. Πέρυσι επανεμφανίστηκα με το 2.44 συνέχισα με 2.43 και όσο περνάει ο καιρός βελτιώνομαι. Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα στις προπονήσεις το έκανε συνειδητά και με στόχο να επιστρέψω και πάλι σε υψηλό επίπεδα. Ήταν ένας πολύ καλός ο αγώνας, ωραίος καιρός και βατή η διαδρομή. Τώρα θα προετοιμαστώ για τον μαραθώνιο της Αθήνας τον Νοέμβριο, αυτός είναι ο αγώνας που με ενδιαφέρει. Ενδιάμεσα θα πάρω μέρος στα 5.000 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και στους διασυλλογικούς αγώνες που θα γίνουν στο τέλος του μήνα», είπε αρχικά η Πριβιλέτζιο και συμπλήρωσε:

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Αταμάν για το περιστατικό με τον Μπαρτζώκα μετά το τέλος του ντέρμπι

«Ο στόχος κάθε αθλητή είναι να συμμετάσχει σε μια μεγάλη διοργάνωση με την εθνική ομάδα. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τα όρια δυσκολεύουν διαρκώς και η πιθανότητα συμμετοχής σε μια μεγάλη διοργάνωση γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Το κίνητρο μας είναι να κυνηγάμε τις μεγάλες διοργανώσεις και η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια δεν έχω τον ίδιο ενθουσιασμό λόγω αυτής της κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση δε σταματάω ποτέ να προσπαθώ για το καλύτερο και να διεκδικώ τους στόχους μου».

Η αθλήτρια του Γιάννη Περίφανου έχει ατομικό ρεκόρ 2 ώρες 35.31 από τον Μαραθώνιο, που έγινε το 2019 στο Ρότερναμ, τη χρονιά που συμμετείχε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Η αθλήτρια έχει αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο του 2017 στο Παρίσι, αλλά και στο Ευρωπαϊκό του 2018 στο Βερολίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ