Τρομερός Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8.65 ο Μίλτος που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο! (vids)

Τρομερός Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8.65 ο Μίλτος που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο! (vids)

Ο Μίλτος Τεντόγλου κάνει απίθανα πράγματα, που μέχρι και η πλούσια ελληνική γλώσσα ορισμένες φορές μοιάζει φτωχή για να περιγράψει...

Ο Μίλτος Τεντόγλου σπάει όλα τα κοντέρ,κάνοντας το ένα άλμα μετά το άλλο καλύτερο από το προηγούμενο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου της Ρώμης.

Ο Τεντόγλου πήδηξε στην  5η του προσπάθεια στα 8,65 (!!!) μέτρα, κάνοντας back to back παγκόσμιο ρεκόρ μέσα στον ίδιο αγώνα, καθώς στο τρίτο του άλμα είχε κάνει 8.48.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάνσκι έχει κάνει έναν τρομερό αγώνα έχοντας ανεβάσει τρομερά ψηλά τον πήχη για οποιονδήποτε άλλο, μέχρι και να τον ακολουθήσει, πόσο μάλλον να τον φτάσει.

Δεύτερος πίσω του είναι ο Φουρλάνι με 8.38, που όμως μετά τα τρομερά άλματα του αθλητή μας, δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί την πίεση που του βάζει ο Έλληνας αθλητής του στίβου.
Το 8,65μ. στην πέμπτη του προσπάθεια, το οποίο επανέλαβε και στην έκτη δεν του έδωσε απλά του τρίτο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά αποτέλεσε και την κορυφαία επίδοση της καριέρας του αφήνοντας πίσω τα 8.60μ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ