Τεντόγλου : «Αισθάνομαι τέλεια, μπορούσα και καλύτερα»

Τεντόγλου : «Αισθάνομαι τέλεια, μπορούσα και καλύτερα»

Οι δηλώσεις του νέου πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος, ο οποίος παρά την πρωτιά του, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης στο αγώνισμα του μήκος, καθώς με άλμα στα 8,25μ. κατέκτησε την πρώτη θέση και φυσικά το χρυσό μετάλλιο. Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Ελληνας πρωταθλητής εξέφρασε την τεράστια χαρά του, ωστόσο πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμη καλύτερη επίδοση.

Έλληνας αθλητής σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν ξεκίνησα τον αγώνα όσο καλά θα ήθελα, αφού έκανα τεχνικά λάθη και δεν έβγαλα το άλμα που θα ήθελα. Παρόλα αυτά ένιωθα καλά μέσα στον αγώνα και θεωρώ πως δικαιολογημένα βγήκε μια καλή επίδοση και το μεγάλο άλμα. Αισθάνομαι τέλεια, αφού πέτυχα τον στόχο μου και συνεχίζω την προσπάθεια μου. Θα μπορούσα να είχα πάει και καλύτερα, ωστόσο αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και αυτό είναι το επιθυμητό. Η ατμόσφαιρα στο στάδιο ήταν πολύ καλή. Είναι δύσκολο να φτάνεις εκεί που θες, ωστόσο αν το βάλεις στόχο μπορείς να πετύχεις. αρκεί να έχεις σχέδιο και να κάνεις αυτά που πρέπει. Κρατώ την εμπειρία και συνεχίζω για τα επόμενα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ