Κυνηγάει το repeat  η Στεφανίδη

Τις υποψήφιες αθλήτριες για τον τίτλο της κορυφαίας στην Ευρώπη το 2018 ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου, με την κάτοχο του βραβείου για το 2017, Κατερίνα Στεφανίδη να είναι μεταξύ των υποψηφίων αλλά και των φαβορί

Κυνηγάει το repeat  η Στεφανίδη | to10.gr

Τα ονόματα των αθλητριών που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της κορυφαίας στην Ευρώπη το 2018 ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου. Ανάμεσα σε αυτές δεν θα μπορούσε να μην είναι και η Κατερίνα Στεφανίδη, η αθλήτρια που είχε πάρει το αντίστοιχο βραβείο στη Γηραιά Ήπειρο το 2017.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Βερολίνο και νικήτρια στη σειρά αγώνων Diamond League αποτελεί και φέτος ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, χάρη στις εμφανίσεις της στη διάρκεια του έτους. Η Στεφανίδη στο Βερολίνο κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει πριν δύο χρόνια στο Άμστερνταμ, ενώ τον χειμώνα ήταν τρίτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Η ψηφοφορία του κοινού, η οποία επηρεάζει το αποτέλεσμα κατά 25%, θα είναι ανοιχτή έως τις 5/10, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 26 του ίδιου μήνα στο Γκαλά της ΕΑΑ στη Λοζάνη (νωρίτερα θα έχει προκύψει η τελική τριάδα). Να σημειωθεί πως υποψήφιος στην κατηγορία «ανερχόμενο αστέρι» είναι ο Μίλτος Τεντόγλου.

Οι δέκα υποψήφιες είναι:

Κατερίνα Στεφανίδη (Ελλάδα/επί κοντώ)
Ντίνα Ασερ Σμιθ (Βρετανία/ 100μ./200μ.)
Σίφαν Χασάν (Ολλανδία/5.000μ.)
Κριστίν Χούσονγκ (Γερμανία/ακοντισμός)
Mαρίγια Λασίτσκενε (Ρωσία/ύψος)
Λάουρα Μούιρ (Βρετανία/1.500μ.)
Μαρία Πέρεθ (Ισπανία/20χλμ. βάδην)
Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία/δισκοβολία)
Nαφισάτου Τιάμ (Βέλγιο/7αθλο)
Aνίτα Βλόνταρτσικ (Πολωνία/σφυροβολία)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο