Στεφανίδη : «Τιμή μου να είμαι στις τρεις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου»

Στεφανίδη : «Τιμή μου να είμαι στις τρεις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου»

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να κερδίσει το βραβείο της κορυφαίας αθλήτριας στον κόσμο για το 2017, όμως με ανάρτηση της στο Instagram φάνηκε να είναι χαρούμενη που βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν αναδείχθηκε ως η κορυφαία αθλήτρια του κόσμου στο γκαλά της IAAF που διεξήχθη στο Μονακό, αφού το βραβείο πήρε η Ναφισατού Τιάμ (Βέλγιο, έπταθλο).

Παρόλα που δεν πήρε το βραβείο, η Ελληνίδα αθλήτρια έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή. Μετά το τέλος του γκαλά, η Στεφανίδη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, μαζί με τον άντρα και προπονητή της, Μίτσελ Κράιερ και έδειχνε ευχαριστημένη και χαρούμενη που βρισκόταν ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο για το 2017.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Δεν έφυγα με το βραβείο απόψε, αλλά έχω την τιμή να είμαι μία από τις τρεις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο για το 2017. Περάσαμε πολύ όμορφα σήμερα στο Μονακό και γνωρίσαμε κάποιους σπουδαίους ανθρώπους. Συγχαρητήρια στους Ναφισατού Τιάμ, Μουτάζ Μπαρσίμ, Κάρστεν Ουόρχολμ και Γιουλιμάρ Ρόχας για τα βραβεία και σε όλους τους υποψήφιους φιναλιστ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ